Advertorial Algemeen

Win twee kaarten voor het gospelconcert Massada!

Massada komt naar Alphen naar de Adventskerk. Op 8 maart wordt een gospelconcert gegeven, maar waar ook bekende niet-religieuze nummers als Sajang E en Mobilea ten gehore worden gebracht.

Wil jij graag naar het concert van Massada in de Adventskerk? Doe dan mee met de winactie van Alphens.nl en win twee gratis kaartjes!

Wat kun je winnen?
Twee kaarten voor het concert van Massada in de Adventskerk op 8 maart. 

Wat moet je hiervoor doen?
Als je dit wilt winnen dan moet je op dit bericht op Alphens.nl reageren, of het bericht op onze Facebook-pagina liken, erop reageren of het bericht delen.

Deze actie loopt tot maandag 4 maart om 15.00 uur 's middags.

Diezelfde maandag maken we ook de winnaar bekend van de actie. Houd Alphens.nl dus in de gaten!


Zelf een leuk nieuwsbericht? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Advertorial Winkels vandaag 13:26

Dessous Lingerie

Op zoek naar lingerie, bad-, nacht- of beenmode? Je bent voor deze – en andere – artikelen aan het juiste adres bij Dessous Lingerie. Kom je in oktober langs? Dan kun je profiteren van de kortingsactie!  

Cultuur vandaag 12:06

Officiële opening STA-ART

Na 2,5 jaar op het adres De Aarhof 15 aanwezig te zijn geweest, is Galerie STA-ART vanaf 25 oktober te vinden in het voormalige winkelpand van Halfords, Aarhof 41. Op zaterdag 26 oktober om 15:00 uur wordt de nieuwe locatie feestelijk in gebruik genomen.

Advertorial Wonen en bouwen vandaag 10:37

Gooi uw dak in de strijd tegen de stikstofcrisis

De uitspraak eind mei van de Raad van State over de stikstofaanpak van de Nederlandse overheid heeft veel teweeggebracht. Vergunningsaanvragen liepen vast, bouwprojecten kwamen stil te liggen. Intussen beraadt de regering zich op een nieuwe benadering. Maar ook bedrijven, VvE’s en scholen kunnen een steentje bijdragen – via hun platte dak!