Sunset Beachbar Alphen
Winactie Horeca

Win twee zitzakken & een Bali parasol van Sunset Beachbar

Ben jij al bij de nieuwste hotspot van Alphen aan den Rijn geweest? Om te vieren dat het terras af is én open mag, verloot Sunset Beachbar een lounge set voor in jouw tuin of voor op je balkon!

Om de beach vibes naar de Zegerplas te halen, hebben eigenaren Thijs & Joyce de meubels voor het terras uit Bali gehaald. Het enige wat er nu nog nodig is, is een lekker zonnetje en zomerse temperaturen. “Om te vieren dat dit een fantastische zomer gaat worden, verloten wij een mega gave loungeset, bestaande uit twee Sunset zitzakken en een Bali parasol”, aldus Thijs.

Wil jij ook Sunset in je tuin halen? Doe dan mee! Wat moet je doen?

  • Like het bericht op Alphens.nl
  • Tag degene met wie jij heerlijk wilt loungen
  • Volg Sunset Beachbar op Instagram en Facebook

Extra kans maken? Deel dit bericht en tag Sunset Beachbar.

Winnaar

Lois Houdijk heeft gewonnen, gefeliciteerd!


Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Sport vandaag 09:36

Mooie opbrengst Spinning Marathon Alphen

Begin deze maand werd de Spinning Marathon Alphen gehouden bij Jawi Fitness Club Nederland. En dat heeft een mooie opbrengst opgeleverd. 

Calamiteiten gisteren 18:30

Auto belandt in de sloot na botsing

Op de N11 nabij Zwammerdam heeft zaterdag aan het einde van de middag een ongeval plaatsgevonden. Een auto is daarbij in de sloot beland.

Advertorial Wonen en bouwen gisteren 15:56

Eerste sleutel voor huis Housing First in Alphen aan den Rijn

Iedereen verdient een kans en soms is er meer dan één kans nodig. Als je geen netwerk hebt om op terug te vallen of als het allemaal niet lukt omdat je niet in het 'juiste' hokje past, dan is het zo lastig om terug te komen van een tegenslag. En die tegenslag kan ons echt allemaal overkomen. Woonforte is daarom blij dat ze hier een bijdrage aan kunnen leveren.

Dronefotografie gisteren 14:31

Alphen vanuit de lucht: de Treinweg was voorheen een spoor

Vanuit de lucht ziet alles er net even anders uit. Daarom neemt de Alphense fotograaf Josh Walet ons elke zaterdag mee op reis door Alphen met zijn drone. Zo beleef je Alphen in vogelvlucht. Deze week de Treinweg, waar voorheen de spoorlijn Uithoorn-Alphen aan den Rijn lag.