Kabalt's Oliebollen
Advertorial Winactie Feestdagen

Winactie: win een oliebollenpakket van Kabalt’s oliebollenkraam

Loopt het water jou al in de mond bij het zien van een oliebol? Dan hebben wij goed nieuws! Kabalt’s Oliebollenkraam geeft namelijk vier keer een oliebollenpakket weg.

Kabalt’s Oliebollenkraam aan de Euromarkt en De Herenhof in Alphen aan den Rijn, zijn alweer een paar weken geopend. Je kunt hier terecht voor de lekkerste oliebollen, krentenbollen, berlinerbollen, appelflappen en nog veel meer lekkers! Ze hebben al meer dan veertig jaar ervaring in het bakken van oliebollen en dat is te proeven in de heerlijke oliebollen.

Wat kun je winnen?

Een oliebollenpakket van Kabalt’s Oliebollenkraam ter waarde van € 25. Deze prijs wordt vier keer weggegeven, dus wees er snel bij! De oliebollen kun je winnen via de Instagram en Facebook van Alphens.nl. 

Wat moet je hiervoor doen?

Om kans te maken op dit heerlijke oliebollenpakket, moet je op Facebook dit bericht liken, delen en in een reactie laten weten waarom jij de oliebollen wil winnen!

Ook via Instagram worden er twee pakketten weggegeven. Om kans te maken moet je Alphens.nl en Kabalt’s Oliebollenkraam volgen op Instagram. Geef daarnaast in een reactie aan waarom jij de oliebollen wil winnen.

Let op: het is belangrijk dat je aangeeft bij welke Oliebollenkraam van Kabalt je het oliebollenpakket op wil komen halen (Euromarkt of Herenhof). Laat dus jouw favoriete locatie in de reacties.

Deze winactie loopt tot woensdag 29 november. Diezelfde dag wordt ook de winnaar bekend gemaakt. Houd Alphens.nl dus in de gaten! Wie weet kun jij aankomend weekend dan smullen van heerlijke oliebollen.


Meer nieuws

Advertorial Winactie Sport vandaag 16:24

Win je aankoopbedrag terug bij Running & Walkingcenter!

Het voorjaar komt er langzaam aan en iedereen wil onderhand weer eens lekker buiten wandelen of hardlopen. Als extra stimulans heeft Running & Walkingcenter een mooie actie! Je kunt namelijk jouw aankoopbedrag terugwinnen!

Politie en handhaving vandaag 15:17

Jongen mishandeld op de Willemstraat

Gisteren, rond 15:30 uur, kreeg de politie Alphen aan den Rijn een melding van een mishandeling op de Willemstraat. Een jongen wilde daar gaan voetballen met zijn jongere broertje, toen een groep van tien jongens ook interesse toonde om mee te doen. Helaas namen zij echter de bal af en renden ermee weg. Toen de jongen zijn bal terug wilde halen, werd hij door vijf van deze jongens in elkaar geslagen.

Politie en handhaving vandaag 14:20

Politie onderzoekt inbraak op de Watermunt in Alphen aan den Rijn

Op vrijdag 19 april, omstreeks 20:15 uur, ontving de Politie Alphen aan den Rijn een melding van een inbraak op de Watermunt. De inbraak moet hebben plaatsgevonden tussen 15:00 uur en 20:15 uur. Bij aankomst bleek het hele huis overhoop te zijn gehaald, wat het op dat moment nog moeilijk maakte om precies vast te stellen wat er allemaal was weggenomen.

Overige vandaag 13:55

Teken zijn weer actief: verhoogd risico op tekenbeten

Met het stijgen van de temperatuur en de komst van het voorjaar, trekken mensen er weer op uit. Echter, deze tijd van het jaar brengt ook een verhoogd risico op tekenbeten met zich mee. Dit blijkt uit een alarmerende stijging van het aantal tekenbeetmeldingen op Tekenradar.nl.

Advertorial Kinderen vandaag 12:36

Kinderfilms met ontbijtbuffet in meivakantie

Parkvilla heeft drie mooie films op het programma voor verschillende leeftijden. Dieren staan centraal deze vakantie en een aantal zijn gebaseerd op populaire kinderboeken.