SB Real Estate

Winkelcentra Alphen aan den Rijn onder de loep in nationaal onderzoek

Gemeente Alphen aan den Rijn doet mee aan een grootschalig nationaal onderzoek voor winkelcentra heeft tot doel een objectief en genuanceerd inzicht te bieden in de relatie tussen de uitgaven van bezoekers en hun gekozen vervoerswijzen.

Ongeveer twintig gemeenten doen mee aan dit onderzoek. Hierdoor kan worden bepaald of het gedrag van bezoekers in het centrum van Alphen aan den Rijn overeenkomt met het landelijke gemiddelde of juist afwijkt. Het eindrapport wordt naar verwachting begin december gepubliceerd.

Vrijdag 1 oktober tot en met vrijdag 22 oktober worden er onder andere straatinterviews afgenomen bij bezoekers van het Stadshart. Daarnaast is er een vragenlijst beschikbaar. Hiermee hoopt de gemeente nieuwe en objectieve inzichten te verwerven over wie het meest besteedt, bijvoorbeeld door een vergelijking te maken tussen fietsers en automobilisten die het centrum bezoeken.


Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in
Adverteer op Alphens.nl
Adverteer op Alphens.nl

Meer nieuws

Muziek vandaag 09:13

Harmonie Arti brengt weer muzikale kerstgroeten

Een hartverwarmende kerstgroet aan de deur van een dierbare, buur of verre vriend. Harmonie Arti Alphen staat weer klaar om muzikale kerstgroeten op bestelling te brengen in de hele gemeente Alphen aan den Rijn. Tegen een vrijwillige bijdrage brengt een ensemble in stijl vrolijke kerstliedjes en een kaartje voor diegene die wel wat extra aandacht kan gebruiken of die alles al heeft behalve een kerstserenade. 

Jeugd en familie gisteren 18:07

Pakjesavond staat voor de deur!

Vorige weken zijn er al heel wat schoenen gevuld met cadeautjes en lekkernijen. Vanavond is het weer zover, pakjesavond staat voor de deur! Ben jij braaf geweest dit jaar?

Advertorial Werken gisteren 16:24

Apics Flexjobs voor jouw baan in de logistiek

Ben je momenteel op zoek naar een uitdagende baan in de dynamische logistieke branche? Neem dan gerust contact op met Apics Flexjobs, waar ze beschikken over een uitgebreid netwerk van werkgevers en hun enthousiast inzetten om je met de juiste kansen te verbinden. 

Maatschappelijk gisteren 14:38

Lionsclubs Alphen weer op jacht naar koffiepunten en vreemd geld

Lionsclub Alphen en Lionsclub Rhijnhart reiken rond de feestdagen de Voedselbank in Alphen aan den Rijn de helpende hand toe. Ook dit jaar sluiten ze weer aan bij de landelijke actie voor het inzamelen van Douwe Egberts koffiepunten. Deze punten worden door Douwe Egberts verzilverd in pakken koffie die worden gedoneerd aan de voedselbank.