AlphensEV

Winkelcentra in Alphen kunnen schoner

De uitslag van de 7e editie van de Schoonste Winkelgebied Verkiezing is bekend. De gemeente Alphen aan den Rijn staat met een gemiddelde score van 6,92 op plek 20 van de 30 grote gemeenten in Nederland.

De Schoonste Winkelgebied Verkiezing is een initiatief van Stichting NederlandSchoon. In de zomermaanden is de stichting door Nederland getrokken voor een uitgebreid onderzoek. Hierbij is niet alleen gekeken naar de schoonheidsgraad van elk gebied, maar is ook aan 40 bezoekers van het winkelgebied gevraagd hoe schoon zij hun winkelgebied vinden.

Alphen aan den Rijn
NederlandSchoon heeft in totaal 456 winkelgebieden beoordeeld. In Alphen aan den Rijn staat winkelcentrum de Atlas met een score van 7,77 op plek 45. Winkelcentrum de Herenhof staat op plek 131 met een score van 7,42. De andere winkelgebieden in Alphen staan een stuk lager op de ranglijst. Het centrum van Alphen is beoordeeld met een 6,63 en staat daarmee op plek 384. Winkelcentrum de Ridderhof bekleed met een score van 6,34 de 418e plek op de ranglijst.


Zelf een leuk nieuwsbericht? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Politiek vandaag 20:58

Hoe het komt dat er zomaar leidingen liggen bij De Aarhof

Onlangs werd bekend dat de werkzaamheden voor de nieuwbouw van de Alphense centrale  bibliotheek circa 6 ton meer zullen kosten. Dit komt omdat kabels moeten worden verlegd. De vraag rees uiteraard waarom het vooraf niet bekend was dat deze kabels er liggen.

Politiek vandaag 19:50

Commissaris van de Koning bezoekt Alphen aan den Rijn

Jaap Smit, Commissaris van de Koning in Zuid-Holland, brengt donderdag 14 november een officieel werkbezoek aan de gemeente Alphen aan den Rijn. In het Oude Raadhuis aan het Burgemeester Visserpark voert Smit verschillende gesprekken.

Calamiteiten vandaag 19:43

24-jarige man vermist

Op dit moment is een 24-jarige man vermist vanaf de Argostraat in Alphen.  

Politiek vandaag 18:37

Sluitende begroting gemeente ondanks miljoenen tegenvaller

Het Rijk heeft onlangs bekendgemaakt hoeveel geld er naar de gemeenten gaat. Naar nu blijkt, gaat het landelijk zo goed dat de gemeenten minder geld in het laatje krijgen. Dat komt omdat landelijk minder geld wordt uitgegeven dan verwacht.

Advertorial Horeca vandaag 17:16

Culinair genieten in de wintermaanden bij Wet ’n Wild

Wet ’n Wild pakt in de wintermaanden uit met een culinair wintermenu. De nieuwe dinerkaart is seizoensgebonden en verandert iedere maand, om zo de meest passende seizoensproducten voor te schotelen.