Winkelcentrum de Aarhof verkocht, eigenaar nog onbekend

Winkelcentrum de Aarhof heeft een nieuwe eigenaar, binnen twee weken zal hierover meer bekend worden. Dit meldt wethouder Gerard van As (Nieuw Elan).

Het pand is nu in beheer van Sectie5. Zij hadden grootste plannen met het winkelcentrum maar daar kwam het steeds niet van, sinds kort stond het pand weer in de verkoop maar dat is nu verkocht. "De huidige eigenaar had al plannen voor woningen op het dak, de koper schijnt hier ook mee bezig te zijn maar hoe en wat is voor ons nog niet duidelijk", vertelt van As. Hij heeft ook nog geen idee wie de koper van het winkelcentrum is. Tevens heeft hij gehoord dat de koepel van het winkelcentrum wordt vernieuwd en de binnen- en buitenkant een update krijgen.

"De Aarhof is het laatste wat we nog rond moeten krijgen voor het Alphense centrum", legt hij uit. "Het zou mooi zijn als de plannen in lijn liggen met de rest van het centrum, zoals de Toussaint en het Thorbeckeplein maar dit wachten we nog af". Na de zomer zal worden gestart met de bouw van de Toussaint. 

In het centrum wordt nu druk gebouwd aan de nieuwe bibliotheek en de nieuwe huizen bij het Aarkadekwartier.


Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Sport vandaag 12:31

Medailles voor AZC tijdens regiokampioenschappen

Vorige week was eindelijk weer de eerste wedstrijd van het nieuwe seizoen voor de zwemmers van AZC: de limieten wedstrijd in Alkmaar. Dit weekend stond de eerste echte krachtmeting van het seizoen op het programma: de Regionale kampioenschappen estafette in Papendrecht.

Advertorial Horeca vandaag 11:20

Werken bij McDonald's: gastvrij, flexibel en bovenal gezellig

We kennen het allemaal: de grote gele M. Dé plek om naar toe te gaan voor een lekker burgermenu, een McFlurry of gewoon een kopje koffie. Maar een restaurant is niets zonder haar werknemers. Lars (19), Jelle (20), Sem (18) en Jitske (18) vertellen je wat werken bij McDonald’s zo uniek maakt.

Sport vandaag 08:27

Alphense Boys een half uur goed, daarna wint Be Quick

Alphense Boys kon het zaterdagavond in Groningen niet bolwerken bij Be Quick 1887. Alleen het eerste halfuur wisten de Boys het de thuisploeg erg lastig te maken, maar in de rest van de wedstrijd was Be Quick de beste en viel er op de 4-1 zege niet zoveel af te dingen.