Josh Walet

Winkeldief vertoont agressief gedrag tegen winkelmedewerker, politie grijpt in

Afgelopen weekend heeft een man geprobeerd producten uit de Hoogvliet in winkelcentrum De Baronie te stelen. Toen de supermarktmedewerker de verdachte hierop aansprak, werd hij agressief.

“Gelukkig waren er twee politiemedewerkers in hun vrije tijd aanwezig. Die konden de medewerker van de Hoogvliet helpen”, laat Politie Alphen aan den Rijn weten. De verdachte nam gelijk een gevechtshouding aan. Het kostte de politie de nodige moeite om de man aan te houden. “Ook tijdens het transport en op het politiebureau bleef de verdachte agressief en geweld plegen.”


Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Weer in Alphen vandaag 14:12

Komend weekend veel vallende sterren te zien

Je hebt er vast wel eens van gehoord, vallende sterren! Kleine lichtflitsjes die met hoge snelheid door de lucht, de ene feller en groter dan de ander. Deze vallende sterren worden veroorzaakt door stofdeeltjes uit de ruimte die met hoge snelheid de dampkring van onze Aarde binnendringen, en vervolgens opbranden. Met als gevolg, een lichtflits! 

Advertorial Overige vandaag 11:08

Bramsoosboot wegens succes herhaald

Genieten op het water met een overheerlijk frietje? Dat kan! Brugwachtertje aan den Rijn en Overbuurman Bram Ladage varen opnieuw met de BramSoosboot.