Rijnplein
Advertorial Winkels

Winkeliersvereniging Rijnplein pakt door!

Het afgelopen coronajaar was geen makkelijk jaar voor de ondernemers van het Rijnplein. Maar wat kenmerkend was voor kun handelen, was dat de winkeliers in mogelijkheden dachten en niet in beperkingen. 

Nu er steeds meer versoepelingen aankomen voor de winkels en horeca, wordt het allemaal weer kleurrijker en gezelliger in het straatbeeld. De winkeliers zijn er maar wat blij mee. “Wij vonden het als winkeliersvereniging ook wel tijd om de huisstijl van het Rijnplein aan te passen”, vertelt voorzitter Ramon Hagen. “De komende weken zal ons nieuwe gezicht steeds vaker opduiken in de media.”

Hagen vervolgt: “Wij merken dat de economie weer langzaamaan op gang gaat komen. Wij zijn nog niet op het oude niveau, maar het voelt dat we toch weer op de goede weg zitten. Steeds meer leegstand gaat weer opgevuld worden, dat is een positief signaal vanuit de economie. Mede door inspanningen van onze nieuwe vastgoedpartner.”

Graag wil het Rijnplein alle klanten bedanken die hen trouw zijn gebleven, ook in de slechte tijden. “Wij gaan de puntjes op i zetten en doorpakken met onze winkels en leuke evenementen op het plein organiseren.”

Doen jullie binnenkort ook weer een rondje Rijnplein?


Meer nieuws

Alphens Magazine 2021 gisteren 16:50

‘Het bunkertje’ onder de Salvatorikerk verdwijnt

We schrijven 1969 als na een innige samenwerking tussen de Hervormde en Alphense kerken onder de Salvatorikerk een jeugdsociëteit genaamd ‘Het Bunkertje’ haar deuren opent. Uitgangspunt was de jeugd vanaf 18 jaar elkaar te laten ontmoeten en ze zodoende weghouden van Café Markx en Midas. 

Coronavirus in Alphen gisteren 15:43

GGD adviseert eerste tweede prik na coronabesmetting, maar waarom?

Het callcenter van de GGD wordt veel gebeld door mensen die corona hebben gehad en één vaccinatie hebben. Zij vragen zich af of zij beter een tweede prik of een boosterprik kunnen halen. “Ons advies is om een tweede prik te halen”, aldus de GGD. Maar waarom is dat?

Oud Alphen gisteren 14:26

Oud Alphen: de Alphense brug door de jaren heen

De Alphense brug bestaat in vele gedaantes al eeuwenlang. De oudste beschrijvingen vertellen van een stenen brug met twee bogen, waar kleine schepen onder door konden varen.

Alphens Magazine 2021 gisteren 12:01

Terugblik: megajacht van 94 meter vaart door Alphen aan den Rijn

Een aantal keer per jaar vaart er een megajacht door de Alphense wateren. Ondanks dat dit betekent dat de bruggen langer open staan, kijken Alphenaren altijd erg uit naar het bewonderen van de megajachten. Het megajacht dat afgelopen april voorbij kwam varen, zal bij niemand onopgemerkt zijn gebleven. Viva voer toen door Alphen aan den Rijn richting zee voor een proefvaart. En dat was behoorlijk passen en meten, want het megajacht had een lengte van maar liefst 94 meter. 

Advertorial Winkels gisteren 10:39

De wijncursussen bij La Bodega ’87 gaan weer beginnen!

Heb jij altijd al meer willen leren over wijn? Doe dan nu mee met de wijncursussen van La Bodega ’87! Onder begeleiding van bevoegd en ervaren gastronomie docent en register vinoloog Ton Wortelboer ontdek je de bijzondere wereld van wijn.