Winnaars Limorit Lakeside Festival bekend!

De kaartverkoop voor Lakeside Festival is gesloten en het is tijd om de winnaars van de 8 limoritten bekend te maken! Een paar weken geleden konden de bezoekers die één of meerdere kaarten voor Lakeside Festival kochten via Alphens.nl of Alphen.NU een extra prijs winnen dat hun Lakeside Festival dag helemaal compleet kon maken.In samenwerking met Hans Bezemer kon Alphens.nl voor zowel de vrijdag als de zaterdag 4 ritten weggeven met een Limousine! De winnaars worden voor het festival thuis opgehaald en later op de avond weer thuis gebracht.De gelukkige winnaars van de Alphens.nl Hans Bezemer limousine-actie zijn:Vrijdag - Deborah van den Berg (bevestigd)- Herman Domburg (bevestigd)- Danya Kling (bevestigd)- Ruben van Eck (bevestigd)Zaterdag- Jennifer van Eijk (bevestigd)- Nigel Wijshijer (bevestigd)- Bernadette de Jong (bevestigd)- Robin ten Dam (bevestigd)Jullie worden alle 8 thuis opgehaald tussen 19:30 en 21:00 op vrijdag en tussen 18:30 en 21:00 op zaterdag door een limousine van Hans Bezemer en mogen maximaal zes, minder is uiteraard ook toegestaan, vrienden en/of vriendinnen meenemen. Uiteraard worden de winnaars met alle vrienden na afloop veilig thuis afgezet.Alle inzittende van de limousine moeten in het bezit zijn van een geldig Lakeside Festival ticket van de betreffende dag.Wij feliciteren de winnaars en wensen iedereen veel plezier op Lakeside Festival!


* Wij nemen zo snel mogelijk telefonisch contact op met de winnaars
** Over de uitslag van deze actie kan niet worden gecorrespondeerd


Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in
Adverteer op Alphens.nl
Adverteer op Alphens.nl

Meer nieuws

Onderwijs gisteren 18:26

Leerlingen Groene Hart Topmavo organiseren AVEA-markt

Morgen organiseren de leerlingen van klas 3tl voor de tweede keer de AVEA-markt. Tijdens deze markt kunnen de bezoekers meer dan 35 marktkraampjes bezoeken en bijvoorbeeld smoothies, t-shirts, armbandjes, koeken en nog veel meer andere producten kopen. Ook kan men flessenvoetballen, pullbar hangen, nagels laten lakken en wordt er muziek gemaakt.  

Advertorial Horeca-arrangementen gisteren 17:40

Nieuw bij De Beren: 3-Gangen Puzzel Diner

Sinds kort kun je bij De Beren Alphen aan den Rijn niet alleen terecht voor een heerlijk 3-gangen diner, maar los je ook puzzels op om jouw eten vrij te spelen!

Kinderen gisteren 16:31

De King's Arena gelanceerd door Alphen Vitaal voor Koningsspelen

In aanloop naar de Koningsspelen heeft Alphen Vitaal een baanbrekend nieuw initiatief onthuld: De King's Arena. Dit online platform is speciaal ontworpen voor basisschoolkinderen in onze gemeente, met als doel hen op een speelse manier voor te bereiden op de Koningsspelen en meer te leren over sport, beweging en een gezonde levensstijl.

Politiek gisteren 15:15

BIZ-gebieden ontvangen jaarlijks financieel voorschot

Zowel in het centrumgebied van Alphen-Stad als van Boskoop hebben de ondernemers een Bedrijven InvesteringsZone (BIZ) opgericht. Elk bedrijf legt een bedrag in en vanuit de ontstane fondsen worden gezamenlijke activiteiten georganiseerd. De gemeente Alphen aan den Rijn int de bedragen en keert deze uit aan de BIZ-organisaties.

Werkzaamheden gisteren 12:08

Raadhuisstraat voor ruim een halfjaar afgesloten door werkzaamheden

Vanaf 29 april zal een deel van het centrum ruim een halfjaar lang worden afgesloten vanwege nodige werkzaamheden aan het rioleringsstelsel. Dit betekent echter dat gedurende deze periode de Raadhuisstraat alleen te voet bereikbaar zal zijn.