SlowRun
Winactie Sport

Winnen: 10-weekse cursus SlowRunnen met SlowRun Alphen aan den Rijn

SlowRun is een totaal concept voor vrouwen vanuit een ontspannen basishouding. De basis van de 10-weekse cursus is plezier en ontspanning. Samen, met een fijne groep vrouwen, de lol in bewegen (her)ontdekken. Klinkt dit als iets voor jou? Let dan op, want wij mogen een 10-weekse cursus weggeven!

Wat kun je winnen?

Een 10-weekse cursus bij SlowRun Alphen aan den Rijn. SlowRunnen is voor iedere vrouw die vanuit haar hart, met liefde voor zichzelf, (weer) wil gaan bewegen. In de 10-weekse opbouwfase gebruik je de powerwalk-slowrun-powerwalk methode. Naast deze basisbewegingen zal er iedere week een ander thema zijn, variabel van ademtechniek, meditatie yoga en core training. Dit alles om (weer) in jouw natuurlijk ontspannen staat van 'zijn' te raken.

Wanneer zijn de cursusdagen? Zondagochtend om 10:00 uur, dinsdagochtend 09:00 uur en woensdagavond om 19:30 uur. Je start in het Zegerslootgebied en bent samen met de andere vrouwen ruim een uur onderweg.

Wat moet je hiervoor doen?

Om kans te maken moet je dit bericht liken, delen en in de reacties laten weten waarom je de 10-weekse cursus graag zou willen winnen.

Deze winactie loopt tot vrijdag 9 april. Diezelfde dag maken we ook de winnaar bekend. Houd Alphens.nl dus in de gaten!

Winnaar

Gerrie Nijkamp heeft gewonnen, gefeliciteerd!

Over SlowRun Alphen aan den Rijn

Annemiek van Zoomeren heeft als missie om vrouwen zichzelf (weer) te laten leren voelen door te gaan bewegen. “SlowRun is ontstaan vanuit een behoefte om te delen waar ik zelf blij van word. Waar ik van groei, waardoor ik meer bij mijn eigen ik uitkom”, vertelt Annemiek. Zij wil vrouwen meegeven dat je heel veel van je lichaam kan leren als je er goed naar luistert. “SlowRun is terug naar binnen, voelen hoe het echt met jou gaat nu en ontdekken wat jij nodig hebt, wat jij jezelf kunt geven om je (nog) beter te gaan voelen.”

En je doet het niet alleen. Samen met een groep vrouwen (her)ontdek je de lol in bewegen. “Geen schaamte, geen prestatiedruk, laagdrempelig, maar vooral veel plezier! We werken naar een haalbaar doel voor jou. Tijdens de trainingen die ik verzorg wil ik je laten voelen hoe je met de juiste techniek en de juiste aandacht, heerlijk vrij en minder belastend kan bewegen en jezelf weer écht kan gaan voelen. En dat samen.”

Is SlowRunnen iets voor jou? Neem dan contact op met Annemiek via info@slowrun-alphenaandenrijn.nl of bekijk de website


Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Advertorial Horeca vandaag 14:50

Vier samen Koningsdag bij Lodge Alphen

Koningsdag komt eraan en dat betekent: tijd voor een feestje, ook nu. Vier samen met vrienden en/of familie jouw Koningsdag op het kleedjesterras bij Lodge Alphen!

Evenementen vandaag 14:00

Party alert: het eerste deel van de line up voor Vrij & Blij 2021 is bekend

Het moment waarop iedereen het afgelopen jaar heeft gewacht, is daar. We mogen weer feesten! Vrij & Blij 2021 belooft in juli twee dagen feest, en bij een goed feest horen grote artiesten. De organisatie is trots dat ze het eerste deel van de line up bekend kunnen maken, deel twee volgt zeer binnenkort.