Evi Sports
Winactie Sport

Winnen: 12 weken lang personal training met lifestyle coaching en voedingsadvies bij Evi Sports

Kinderen weer naar school = ouders weer naar (sport)school! Vanaf 27 september begint de nieuwste actie van Evi Sports: ‘Back to (sport)school’. 12 weken lang ga jij met een klein groepje van maximaal vijf personen en een personal trainer aan de slag. Klinkt dit als dé unieke kans om eindelijk jouw doelen te behalen? Doe dan mee met de winactie!

Wat kun je winnen?

12 weken lang één keer per week trainen in een klein groepje met een personal trainer en elke week een nieuw voedingsadvies met lifestyle coaching ter waarde van € 210!

Hoe kun je winnen?

  1. Like en deel dit bericht.
  2. Zet in de reacties waarom jij graag wilt winnen.
  3. Volg Evi Sports op Instagram en Facebook.

De winnaar wordt woensdag 22 september bekendgemaakt via Facebook en Instagram.

EN: kom gezellig naar de officiële opening van Evi Sports!

Omdat de sportschool nu helemaal af is en Evi Sports heel trots is op het resultaat, willen zij dit aan jullie laten zien onder het genot van een hapje en een drankje. Ben jij benieuwd hoe de sportschool is geworden? Je bent van harte welkom op de officiële opening van Evi Sports op 25 september om 15:30 uur. Er is een springkussen aanwezig, dus kinderen zijn ook welkom!

Laat even weten of je komt, zodat zij rekening kunnen houden met het aantal mensen dat komt. Meld je aan via het Facebookevenement van Evi Sports of stuur een berichtje met dat je aanwezig bent.


Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Advertorial Winkels vandaag 17:01

Volg een wijncursus bij La Bodega ’87!

Altijd al meer willen leren over wijn? Volg dan nu een wijncursus bij wijnspeciaalzaak en wijnbar La Bodega ’87. Onder leiding van vinoloog en ervaren gastronomie docent Ton Wortelboer begin je met de basisopleiding ‘Wijnoorkonde’. Tijdens de cursus leer je alles over de verschillende wijnstreken, druiven, wijnsoorten en hoe de wijnen worden gemaakt.

Advertorial Horeca vandaag 13:50

Yes! De nieuwe menukaart van La Cubanita is er

Heb jij zin in tapas? Dan ben je bij La Cubanita aan het juiste adres! De nieuwe menukaart is nu ook uitgebracht. Deze keer staan er 18 nieuwe tapas op de kaart én 2 nieuwe desserts. Welke nieuwe tapas wil jij graag proeven?

Dieren vandaag 13:02

Tips van de dierenambulance: dit kun je doen als een dier in nood is

Het gebeurt de laatste tijd vaker dat de dierenambulance minder goed bereikbaar is, hoe zeer ze ook hun best doen om dat wel te zijn. “Dat vinden we vreselijk en eigenlijk ook niet acceptabel, maar soms kunnen we echt niet anders.” Daarom geven ze tips over de dingen die je zelf zou kunnen doen mocht een dier in nood verkeren.