Josh Walet

Winnen: 24 gratis wasbeurten bij Carwash Easy and Go

Een jaar lang gratis om de week je auto wassen bij Carwash Easy and Go, dat wil je! Goed nieuws: wij geven een waskaart weg ter waarde van € 240. Lees verder om te kijken hoe je kans maakt op deze waskaart. 

Wat kun je winnen?

Een waskaart ter waarde van € 240 die je een jaar lang kunt gebruiken bij Carwash Easy & Go.

Wat moet je hiervoor doen?

Om kans te maken op de waskaart moet je dit bericht op Facebook liken, delen en in de reacties laten weten waarom je de waskaart graag zou willen winnen.

Deze winactie loopt tot vrijdag 26 maart. Diezelfde dag maken we de winnaar bekend. Houd Alphens.nl dus in de gaten. 

Winnaar

De winnaar is Joriena Braamkolk, gefeliciteerd! 

Easy & Go

Carwash Easy and Go is centraal gelegen langs de N11, naast de McDonalds. Het adres is Gouwelandenlaan 20 in Alphen aan den Rijn.


Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Sport vandaag 09:36

Mooie opbrengst Spinning Marathon Alphen

Begin deze maand werd de Spinning Marathon Alphen gehouden bij Jawi Fitness Club Nederland. En dat heeft een mooie opbrengst opgeleverd. 

Calamiteiten gisteren 18:30

Auto belandt in de sloot na botsing

Op de N11 nabij Zwammerdam heeft zaterdag aan het einde van de middag een ongeval plaatsgevonden. Een auto is daarbij in de sloot beland.

Advertorial Wonen en bouwen gisteren 15:56

Eerste sleutel voor huis Housing First in Alphen aan den Rijn

Iedereen verdient een kans en soms is er meer dan één kans nodig. Als je geen netwerk hebt om op terug te vallen of als het allemaal niet lukt omdat je niet in het 'juiste' hokje past, dan is het zo lastig om terug te komen van een tegenslag. En die tegenslag kan ons echt allemaal overkomen. Woonforte is daarom blij dat ze hier een bijdrage aan kunnen leveren.

Dronefotografie gisteren 14:31

Alphen vanuit de lucht: de Treinweg was voorheen een spoor

Vanuit de lucht ziet alles er net even anders uit. Daarom neemt de Alphense fotograaf Josh Walet ons elke zaterdag mee op reis door Alphen met zijn drone. Zo beleef je Alphen in vogelvlucht. Deze week de Treinweg, waar voorheen de spoorlijn Uithoorn-Alphen aan den Rijn lag.