Josh Walet
Winactie Evenementen

WINNEN: 5x2 tickets voor de Alphense Oktoberfeesten

Meezingen met Helemaal Top, dansen tijdens Het Feestteam en heel veel bier drinken. Het kan allemaal tijdens de Alphense Oktoberfeesten op zaterdag 8 oktober. Extra leuk: Alphens.nl mag 5x2 tickets weggeven!

Wat kun je winnen?

Twee tickets voor de Alphense Oktoberfeesten op zaterdag 8 oktober. Deze prijs wordt 5x weggegeven. Het evenement vindt plaats op evenemententerrein De Bijlen in Alphen aan den Rijn. Wil je zeker zijn van toegang tot de Alphense Oktoberfeesten? Koop je tickets dan alvast via Alphens.nl.

Pater Moeskroen zal de avond beginnen, die vele feestnummers op hun naam hebben staan. Daarna komt Opgeblazen, die we allemaal kennen van hun hit ‘De Toreador’. Het Feestteam staat na hun uitverkochte Ziggo Dome show gewoon bij de Alphense Oktoberfeesten op het podium, samen met oude bekenden Helemaal Top en Johnny Gold. DJ Stayfan draait als Koning Vaut de avond aan elkaar, samen met gastheer Kristoff Kartoffl von Rheinhausen.

Wat moet je hiervoor doen?

Om kans te maken moet je dit bericht op Facebook liken, delen en in de reacties de persoon taggen met wie je graag naar de de Alphense Oktoberfeesten zou willen gaan.

Deze winactie loopt tot maandag 26 september. Diezelfde dag maken we ook de winnaar bekend. Houd Alphens.nl dus in de gaten!

Winnaars

Patricia Boelen, Carola Ederveen, Kacper Keller, Sandra van der Rijst en Renate Baak hebben gewonnen. Gefeliciteerd!


Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Maatschappelijk gisteren 17:16

Wethouder neemt buurttuin symbolisch in gebruik

Tijdens de Burendag afgelopen zaterdag in ‘Het Kruispunt’ heeft wethouder Gert Jan Schotanus de buurttuin in gebruik genomen. Met de tuin wil ‘Het Kruispunt’ iets betekenen voor de wijk. Maar ze willen ook hun liefde voor de natuur laten zien.

Verkeer en vervoer gisteren 14:55

Extra drempel aangelegd in drukke Karel Doormanstraat

Veel geparkeerde auto’s, kinderen die afgezet worden bij het kinderdagverblijf en de speeltuin bezoeken. En vergeet het bouwverkeer niet. De Karel Doormanstraat in het Alphense Rode Dorp is op dit moment een drukke straat. Bewoners maken zich zorgen om de verkeersveiligheid.

Sport gisteren 12:31

Medailles voor AZC tijdens regiokampioenschappen

Vorige week was eindelijk weer de eerste wedstrijd van het nieuwe seizoen voor de zwemmers van AZC: de limieten wedstrijd in Alkmaar. Dit weekend stond de eerste echte krachtmeting van het seizoen op het programma: de Regionale kampioenschappen estafette in Papendrecht.

Advertorial Horeca gisteren 11:20

Werken bij McDonald's: gastvrij, flexibel en bovenal gezellig

We kennen het allemaal: de grote gele M. Dé plek om naar toe te gaan voor een lekker burgermenu, een McFlurry of gewoon een kopje koffie. Maar een restaurant is niets zonder haar werknemers. Lars (19), Jelle (20), Sem (18) en Jitske (18) vertellen je wat werken bij McDonald’s zo uniek maakt.