Josh Walet
Winactie Evenementen

WINNEN: 5x2 tickets voor de Alphense Oktoberfeesten

Meezingen met Helemaal Top, dansen tijdens Het Feestteam en heel veel bier drinken. Het kan allemaal tijdens de Alphense Oktoberfeesten op zaterdag 8 oktober. Extra leuk: Alphens.nl mag 5x2 tickets weggeven!

Wat kun je winnen?

Twee tickets voor de Alphense Oktoberfeesten op zaterdag 8 oktober. Deze prijs wordt 5x weggegeven. Het evenement vindt plaats op evenemententerrein De Bijlen in Alphen aan den Rijn. Wil je zeker zijn van toegang tot de Alphense Oktoberfeesten? Koop je tickets dan alvast via Alphens.nl.

Pater Moeskroen zal de avond beginnen, die vele feestnummers op hun naam hebben staan. Daarna komt Opgeblazen, die we allemaal kennen van hun hit ‘De Toreador’. Het Feestteam staat na hun uitverkochte Ziggo Dome show gewoon bij de Alphense Oktoberfeesten op het podium, samen met oude bekenden Helemaal Top en Johnny Gold. DJ Stayfan draait als Koning Vaut de avond aan elkaar, samen met gastheer Kristoff Kartoffl von Rheinhausen.

Wat moet je hiervoor doen?

Om kans te maken moet je dit bericht op Facebook liken, delen en in de reacties de persoon taggen met wie je graag naar de de Alphense Oktoberfeesten zou willen gaan.

Deze winactie loopt tot maandag 26 september. Diezelfde dag maken we ook de winnaar bekend. Houd Alphens.nl dus in de gaten!

Winnaars

Patricia Boelen, Carola Ederveen, Kacper Keller, Sandra van der Rijst en Renate Baak hebben gewonnen. Gefeliciteerd!


Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in
Adverteer op Alphens.nl
Adverteer op Alphens.nl

Meer nieuws

Werken vandaag 11:45

Vacatureoverzicht: de nieuwste vacatures van week 39

Op zoek naar een nieuwe uitdaging? Hier kan Alphens.nl jou bij helpen! Op onze vacaturepagina vind je vacatures in allerlei branches. Een overzicht van het aanbod dat er de afgelopen week bij is gekomen, check je hier.

Advertorial Voorkeuren van bezoeker vandaag 09:11

Dansen: "Quality time" voor twee!

Dansen is plezier voor twee was jarenlang de slogan van de Nederlandse dansscholen. Het was in een tijd dat werkelijk iedereen wekelijks danslessen bezocht bij zo'n 500 dansscholen in het hele land, het was in een tijd dat de discomuziek letterlijk uit de radio schalde en dat je op vrijdagmiddag de Top-40 volgde voor de belangrijkste verschuivingen in de hitparade. Platen (vinyl) in singles en lp's gingen grif over de toonbank want je wilde die muziek ook echt graag in huis hebben.

Blog Opinie gisteren 20:34

MINERVA Ongehinderd

Volgende week is er een evenement in het Alphense Stadshart. Op het Thorbeckeplein is een hindernisbaan ingericht met obstakels om het mensen die slecht zien, in rolstoelen zitten of met rollators lopen moeilijk te maken. Iedereen mag de uitdaging aangaan op donderdagmiddag 5 oktober.