Josh Walet
Winactie Evenementen

WINNEN: 5x2 tickets voor de Alphense Oktoberfeesten

Meezingen met Helemaal Top, dansen tijdens Het Feestteam en heel veel bier drinken. Het kan allemaal tijdens de Alphense Oktoberfeesten op zaterdag 8 oktober. Extra leuk: Alphens.nl mag 5x2 tickets weggeven!

Wat kun je winnen?

Twee tickets voor de Alphense Oktoberfeesten op zaterdag 8 oktober. Deze prijs wordt 5x weggegeven. Het evenement vindt plaats op evenemententerrein De Bijlen in Alphen aan den Rijn. Wil je zeker zijn van toegang tot de Alphense Oktoberfeesten? Koop je tickets dan alvast via Alphens.nl.

Pater Moeskroen zal de avond beginnen, die vele feestnummers op hun naam hebben staan. Daarna komt Opgeblazen, die we allemaal kennen van hun hit ‘De Toreador’. Het Feestteam staat na hun uitverkochte Ziggo Dome show gewoon bij de Alphense Oktoberfeesten op het podium, samen met oude bekenden Helemaal Top en Johnny Gold. DJ Stayfan draait als Koning Vaut de avond aan elkaar, samen met gastheer Kristoff Kartoffl von Rheinhausen.

Wat moet je hiervoor doen?

Om kans te maken moet je dit bericht op Facebook liken, delen en in de reacties de persoon taggen met wie je graag naar de de Alphense Oktoberfeesten zou willen gaan.

Deze winactie loopt tot maandag 26 september. Diezelfde dag maken we ook de winnaar bekend. Houd Alphens.nl dus in de gaten!

Winnaars

Patricia Boelen, Carola Ederveen, Kacper Keller, Sandra van der Rijst en Renate Baak hebben gewonnen. Gefeliciteerd!


Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in
Adverteer op Alphens.nl
Adverteer op Alphens.nl

Meer nieuws

Advertorial Werken vandaag 16:58

Robert (29) over werken als Talent Sourcer bij Let's Recruit!

Let's Recruit! ontzorgt klanten in het volledige werving- en recruitmentproces, van de klantvraag tot en met het onboardingsproces. Robert Zweegman is Talent Sourcer bij Let's Recruit! en is gespecialiseerd in het zoeken naar nieuw talent voor hun klanten. Hoe hij dat doet? Dat legt hij graag aan je uit. 

Verkeer en vervoer vandaag 12:49

Werkzaamheden Prins Bernhardlaan en Julianabrug starten morgen

Morgen beginnen de werkzaamheden aan de kruising van de Prins Bernhardlaan en de Willem de Zwijgerlaan. Vanaf 24 juni tot 23 augustus zal de kruising afgesloten zijn, vanwege de aanleg van een grote rioolbuis voor de afvoer van hemelwater. Hierdoor is de Julianabrug tijdelijk niet bereikbaar voor gemotoriseerd verkeer.

Advertorial Winactie Eten en drinken vandaag 09:23

WIN twee tegoedbonnen van El Caballo ter waarde van €50!

Bij El Caballo kun je genieten van de authentieke Argentijnse keuken. Heb jij zin in een avondje lekker uiteten? Doe mee met de winactie en maak kans op een van de twee tegoedbonnen ter waarde van €50!  

Advertorial Sport gisteren 15:20

Nieuw: SlowRun voor de wijk Kerk en Zanen

Wil jij hardlopen zonder prestatiedruk? Dan is SlowRun iets voor jou! Vanaf 1 september start er een nieuwe SlowRun-groep speciaal voor de wijk Kerk en Zanen. Elke week lopen we in een rustig tempo, zonder oordeel van jezelf of van anderen.

Werken gisteren 14:01

Vacatureoverzicht week 25: nieuwste vacatures

Op zoek naar een nieuwe uitdaging? Hier kan Alphens.nl jou bij helpen! Op onze vacaturepagina vind je vacatures in allerlei branches. Een overzicht van het aanbod dat er de afgelopen week bij is gekomen, check je hier.