The Center of Beauty

Winnen: duo behandeling voor jou en je (schoon)moeder bij The Center of Beauty

Is jouw moeder goud waard? Speciaal voor Moederdag mogen wij een duo behandeling voor jou en je (schoon)moeder weggegeven bij The Center of Beauty. Dan kunnen jullie samen even heerlijk genieten!

Wat kun je winnen?

Een duo behandeling voor jou en je (schoon)moeder bij The Center of Beauty. Ideaal als je nog op zoek bent naar een leuk cadeau voor Moederdag. Met deze unieke beleving kun je tijdens de duo behandeling van The Center of Beauty samen genieten. Hoe leuk is dat! Tijdens de duo behandelingen worden jullie tegelijk behandeld in dezelfde ruimte. De behandelkamer is groot genoeg en de behandelstoelen staan 1,5 meter uit elkaar.

Een heerlijke gezichtsbehandeling of massage? Of misschien wel allebei? Het kan allemaal! Natuurlijk is een duo behandeling ook leuk als vriendinnenuitje. Daarnaast heeft The Center of Beauty ook cadeaubonnen die ze feestelijk voor je inpakken. Vragen of speciale wensen? The Center of Beauty denkt graag met je mee.

Wat moet je hiervoor doen?

Om kans te maken op deze prijs moet je dit bericht op Facebook liken, delen en in de reacties laten weten waarom jij en jouw moeder deze duo behandeling verdienen.

Deze winactie loopt tot vrijdag 23 april. Diezelfde dag maken we ook de winnaar bekend. Houd Alphens.nl dus in de gaten!

Winnaar

Yvon Van Den Elshout heeft gewonnen, gefeliciteerd! 


Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Sport vandaag 16:12

Rolstoeltennis-topper Esther Vergeer bij TV Nieuwe Sloot

Op 9 juni geeft de Esther Vergeer Foundation een tennis clinic aan de rolstoeljeugd van Tennisvereniging Nieuwe Sloot, aan aspirant rolstoeltennissers en aan kids die het gewoon eens willen proberen vanuit een rolstoel. Voormalig Grand Slam winnares Esther Vergeer is ook bij het event aanwezig.

Dronefotografie vandaag 14:37

Alphen vanuit de lucht: de groene long van Kerk en Zanen

Vanuit de lucht ziet alles er net even anders uit. Daarom neemt de Alphense fotograaf Josh Walet ons elke zaterdag mee op reis door Alphen met zijn drone. Zo beleef je Alphen in vogelvlucht. Dit keer het Europapark, de groene long van de wijk Kerk en Zanen.

Blog Opinie gisteren 20:01

MINERVA Miljoenentekort

De tekorten bij alle gemeenten lopen op. De zalvende woorden van de CDA-wethouder van Alphen aan den Rijn ten spijt: hier ook! Ik denk zomaar dat het om vele miljoenen aan tekorten gaat. Misschien wel een stuk of 10 en dat bovenop de toch al geplande ombuigingen, lees bezuinigingen.