The Center of Beauty

Winnen: duo behandeling voor jou en je (schoon)moeder bij The Center of Beauty

Is jouw moeder goud waard? Speciaal voor Moederdag mogen wij een duo behandeling voor jou en je (schoon)moeder weggegeven bij The Center of Beauty. Dan kunnen jullie samen even heerlijk genieten!

Wat kun je winnen?

Een duo behandeling voor jou en je (schoon)moeder bij The Center of Beauty. Ideaal als je nog op zoek bent naar een leuk cadeau voor Moederdag. Met deze unieke beleving kun je tijdens de duo behandeling van The Center of Beauty samen genieten. Hoe leuk is dat! Tijdens de duo behandelingen worden jullie tegelijk behandeld in dezelfde ruimte. De behandelkamer is groot genoeg en de behandelstoelen staan 1,5 meter uit elkaar.

Een heerlijke gezichtsbehandeling of massage? Of misschien wel allebei? Het kan allemaal! Natuurlijk is een duo behandeling ook leuk als vriendinnenuitje. Daarnaast heeft The Center of Beauty ook cadeaubonnen die ze feestelijk voor je inpakken. Vragen of speciale wensen? The Center of Beauty denkt graag met je mee.

Wat moet je hiervoor doen?

Om kans te maken op deze prijs moet je dit bericht op Facebook liken, delen en in de reacties laten weten waarom jij en jouw moeder deze duo behandeling verdienen.

Deze winactie loopt tot vrijdag 23 april. Diezelfde dag maken we ook de winnaar bekend. Houd Alphens.nl dus in de gaten!

Winnaar

Yvon Van Den Elshout heeft gewonnen, gefeliciteerd! 


Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Horeca gisteren 20:05

Alphense horeca weer open: we hebben jullie gemist

Namens All4Finance, Alphen Marketing, Bibliotheek Rijn en Venen, Carwash Easy and Go, Dool Assurantiën, JansenDeJong, Kocomon, Planet Gaming, Rijschool Joe en WikiWork: Alphense horeca, wat hebben we jullie gemist!

Coronavirus in Alphen gisteren 19:18

Versoepelingen aangekondigd: bijna alles open tot 22:00 uur

Cafés, restaurants, theaters en bioscopen mogen vanaf woensdag hun deuren weer openen, maar moeten wel om 22:00 uur sluiten. Bezoekers moeten bij binnenkomst wel een geldig coronatoegangsbewijs laten zien.

Te zien op televisie/online gisteren 17:10

Bijrol voor Alphense Patrick in serie Mocro Maffia

Een rol in de populaire serie Mocro Maffia is iets waar veel mensen alleen maar van kunnen dromen, maar niet voor Patrick Vermeulen. Hij heeft namelijk een bijrol in het nieuwste seizoen van de Videoland serie te pakken.

Advertorial Werken gisteren 15:36

Storm Uitzendbureau kijkt verder dan het CV van de kandidaat

In vele sectoren is vandaag de dag de vraag naar personeel groter dan het aanbod. Storm Uitzendbureau krijgt diverse aanvragen om kandidaten te werven. Op de ouderwetse manier selecteren op basis van gevraagde opleiding en werkervaring, is dan niet altijd meer mogelijk. Maar er is licht aan het einde van de tunnel, want bij Storm Uitzendbureau kijken ze verder dan alleen het CV, waardoor ze verrassend goede matches kunnen maken.

Te zien op televisie/online gisteren 14:49

Bjorn Remmerswaal presenteert samen met Lisa Michels nieuw online programma

In het nieuwe online programma Bjorn en Lisa on the road neemt de Alphense presentator Bjorn Remmerswaal de kijker samen met presentator Lisa Michels in zeven online afleveringen mee tijdens een autorally door het Oostenrijkse Tirol en het Noorden van Italië.