Senzaa
Winactie Horeca

Winnen: een borrelplank voor twee personen met een cocktail naar keuze bij Senzaa

Heb jij al kennisgemaakt met Senzaa? Dezelfde locatie in Park Rijnstroom, maar wel met een nieuwe naam, ander concept en een nieuwe look & feel! Om dat te vieren mogen wij een borrelplank voor twee personen met een cocktail naar keuze weggeven.

Wat kun je winnen?

Een borrelplank voor twee personen met een cocktail naar keuze. Geniet samen op het terras of in het restaurant van Senzaa. Een ideale manier om kennis te maken met het nieuwe concept!

Op de borrelplank liggen diverse lekkere hapjes, waaronder kip gehaktballetjes, kroketjes van chorizo, oude kaas en tomaat & mozzarella, knoflookbrood met Muhammara en gemarineerde garnalen. Benieuwd naar de andere versnaperingen op de borrelplank? Of wil je de vernieuwde menukaart ontdekken? Klik dan hier.

Wat moet je hiervoor doen?

Om kans te maken moet je dit bericht op Facebook liken, delen en in een reactie de persoon taggen met wie je graag zou willen borrelen.

Deze winactie loopt tot maandag 14 juni. Diezelfde dag maken we ook de winnaar bekend. Houd Alphens.nl dus in de gaten!

Winnaar

Greet Vermeiren heeft gewonnen, gefeliciteerd!


Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Politiek gisteren 18:00

Dit is het nieuwe college van burgemeester en wethouders

Het nieuwe college van Alphen aan den Rijn bestaat uit burgemeester Liesbeth Spies en wethouders Gert-Jan Schotanus, Gerard van As, Anouk Noordermeer, Gert van den Ham en Relus Breeuwsma. De wethouders worden voorafgaand aan de gemeenteraadsvergadering op donderdag 19 mei geïnstalleerd.

Politiek gisteren 17:00

Coalitieakkoord 2022-2026 Nieuw Elan, VVD, D66 en CDA

Donderdag 19 mei biedt formateur André de Jeu het coalitieakkoord aan in de raadsvergadering van gemeente Alphen aan den Rijn. De coalitiepartners Nieuw Elan, VVD, D66 en CDA geven hierin op hoofdlijnen inzicht in hun plannen en ambities.

Sport gisteren 15:32

Dit Hemelvaartsweekend eindelijk de 15e editie van het ARC Heitingatoernooi

Het ARC Heitingatoernooi wordt traditiegetrouw tijdens het Hemelvaartsweekend georganiseerd, zo ook dit jaar. Op 26, 27 en 28 mei zullen er zo’n 1.500 voetballers, in de leeftijdsgroepen JO8 tot en met JO13, van verschillende voetbalclubs door het hele land mee aan het toernooi. Er is een apart toernooi voor meisjesteams en ook één voor G-teams.