Senzaa
Winactie Horeca

Winnen: een borrelplank voor twee personen met een cocktail naar keuze bij Senzaa

Heb jij al kennisgemaakt met Senzaa? Dezelfde locatie in Park Rijnstroom, maar wel met een nieuwe naam, ander concept en een nieuwe look & feel! Om dat te vieren mogen wij een borrelplank voor twee personen met een cocktail naar keuze weggeven.

Wat kun je winnen?

Een borrelplank voor twee personen met een cocktail naar keuze. Geniet samen op het terras of in het restaurant van Senzaa. Een ideale manier om kennis te maken met het nieuwe concept!

Op de borrelplank liggen diverse lekkere hapjes, waaronder kip gehaktballetjes, kroketjes van chorizo, oude kaas en tomaat & mozzarella, knoflookbrood met Muhammara en gemarineerde garnalen. Benieuwd naar de andere versnaperingen op de borrelplank? Of wil je de vernieuwde menukaart ontdekken? Klik dan hier.

Wat moet je hiervoor doen?

Om kans te maken moet je dit bericht op Facebook liken, delen en in een reactie de persoon taggen met wie je graag zou willen borrelen.

Deze winactie loopt tot maandag 14 juni. Diezelfde dag maken we ook de winnaar bekend. Houd Alphens.nl dus in de gaten!

Winnaar

Greet Vermeiren heeft gewonnen, gefeliciteerd!


Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Openbaar vervoer gisteren 17:54

NS-dienstregeling weer zo goed als normaal, maar traject Alphen-Leiden blijft achter

De Nederlandse Spoorwegen had tijdens de coronapandemie de dienstregeling flink aangepast. Veel mensen werken, nog steeds, vanuit huis, waardoor de treinen een stuk leger zijn dan normaal. Sinds deze week rijden de meeste treinen weer volgens schema. Alleen het traject tussen Alphen en Leiden laat nog even op zich wachten. 

Evenementen gisteren 17:05

Alphens.nl wordt mediapartner van Vrij & Blij

Alphens.nl en Vrij & Blij festival slaan de handen ineen. Dit jaar is Alphens.nl mediapartner van Vrij & Blij. Dit betekent een samenwerking voor alle communicatie naar de bezoekers toe.

Advertorial Winkels gisteren 15:49

Woensdag Wijndag: een frisse, witte Muscadet!

Het is weer zover, Woensdag Wijndag bij La Bodega ’87! Deze week kiezen ze, bij zo’n warme dag als vandaag, voor de Lieubeau Muscadet. Deze frisse witte wijn uit Frankrijk past perfect bij de tropische temperaturen van vandaag. Benieuwd wat je erbij eet? Lees verder!

Alphense Zendmast gisteren 15:11

Zendmast in de Nederlandse vlag gekleurd voor geslaagden

Alphen hangt ‘de vlag’ uit voor alle geslaagde scholieren! Op woensdag 16 juni kleurt de toren rood, wit en blauw in verband de examenuitslag voor middelbare scholieren. Aan alle geslaagden: gefeliciteerd!

Evenementen gisteren 14:40

Traditionele Oldtimerdag in september nog niet uitgesloten

Het is de afgelopen jaren uitgegroeid tot een ware traditie: de Oldtimerdag. Afgelopen jaar gooide corona roet in het eten. Hoe zit dat dit jaar? De organisatie laat weten dat een traditionele Oldtimerdag zeker nog niet is uitgesloten.