Winactie Eten en drinken

WINNEN: een diner voor twee van Restaurant 's Molenaarsbrug

Lijkt het je ook heerlijk om tijdens de kerstdagen ongedwongen te genieten van een luxe diner? Goed nieuws! Wij mogen namens Restaurant ’s Molenaarsbrug 2x een BE YOUR OWN CHEF thuiskook box weggeven voor 2 personen.

Haal het restaurantgevoel in huis! De chef-kok van Restaurant 's Molenaarsbrug heeft een mooi BE YOUR OWN CHEF thuiskook menu voor jou samengesteld. Geniet van mooie gerechten die alleen nog een finishing touch nodig hebben. 

Wat kun je winnen?

Een BE YOUR OWN CHEF thuiskook box voor 2 personen ter waarde van € 99, aangeboden door Restaurant ’s Molenaarsbrug. Deze prijs wordt 2x weggegeven. Op 24 december wordt het menu bij jou thuis gebracht en dit kan tot en met 26 december gegeten worden.

De chef-kok heeft het volgende menu samengesteld:

Voorgerecht:
Huisgerookte zalm & gebakken coquilles

Tussengerecht 1:
Pompoensoep met kokosmelk en sinaasappel met uitgebakken pancetto en fijngesneden bieslook

Tussengerecht 2:
Tongfilet met gamba farceHoofdgerecht:

Hertenbiefstuk
Met gele venkel, romanesco bloemkool, pastinaak crème, aardappelwafel en meer...

Dessert:
Kersenmousse, chocolademousse, red velvet spongecake, passievruchten pannacotta, amandelcrunch met granaatappelsaus en kletskoppen.

Wat moet je hiervoor doen?

Om kans te maken moet je dit bericht op Facebook liken, delen en in een reactie laten weten met wie je van dit diner zou willen genieten. 

Deze winactie loopt tot vrijdag 17 december. Diezelfde dag maken we ook de winnaar bekend. Houd Alphens.nl dus in de gaten! 

Winnaar

Arian van der Voort en Germa van der Horst hebben gewonnen, gefeliciteerd!


Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Advertorial Alphense Fijnproevers gisteren 17:29

Een tafel vol variatie met het shared dining menu van De Beren

Van 1 tot en met 30 november organiseren wij Alphense Fijnproevers. Restaurant De Beren gaat haar uiterste best doen om jouw smaakpapillen te verrassen met een speciaal meergangendiner. En dat onder het genot van smaakvolle livemuziek.

Evenementen gisteren 15:02

Niet zingen onder de douche, maar voor het goede doel

Vind jij zingen heerlijk en wil je wat goeds doen voor het goede doel? Dan ben je hier helemaal op het goede adres. Lions Rhijnhart organiseert op donderdag 20 oktober een Sing along voor het goede doel.

Advertorial Overige gisteren 14:11

Onderzoek naar truffels met Psilocybine

Het UMC Groningen doet onderzoek naar de effecten van psychedelica op depressieve klachten. In deze nieuwe studie wordt onderzocht wat de juiste dosering is voor mensen met een depressie en welke effecten het heeft. De studie vindt plaats op verschillende locaties in Europa, waaronder het UMC Groningen (Universitair Centrum Psychiatrie), het UMC Utrecht en het LUMC.