Sjoesie Alphen
Winactie Eten en drinken

Winnen: een maaltijd van Sjoesie Alphen voor twee personen tijdens het EK voetbal

Het EK voetbal is in volle gang. Houd jij wel van een versnapering tijdens de wedstrijden, maar heb je geen zin om te koken? Wij mogen speciaal voor het EK een heerlijke maaltijd van Sjoesie Alphen weggeven!

Wat kun je winnen?

Een heerlijke maaltijd voor twee personen van Sjoesie Alphen. Het gaat om de EK 2021 Actie, bestaande uit onderstaande gerechten. Ideaal als je lekker voor de televisie zit en geen zin hebt om te koken! 

  • 4 stokjes traditionele Chinese kipsaté
  • 4 stuks kipvleugels
  • 8 stuks tuna salad roll
  • 8 stuks sake salad roll
  • 8 stuks California kani roll
  • Babi Pangang
  • Nasi of Udon Mie

Nu al zin in sushi? Tijdens het EK voetbal heeft Sjoesie Alphen een speciale actie. De maaltijd voor twee personen bestel je nu al voor € 27,50 (in plaats van € 38,50). Sjoesie Alphen is geopend van maandag tot en met zondag van 16:00 tot 22:00 uur. Bestellen kan via 0172-786196 of via www.sjoesie.nl.

Wat moet je hiervoor doen?

Om kans te maken op de maaltijd van Sjoesie Alphen moet je dit bericht op Facebook liken, delen en in de reacties de persoon taggen met wie jij naar het EK voetbal kijkt.

Deze winactie loopt tot vrijdag 18 juni. Diezelfde dag maken we de winnaar bekend. Houd Alphens.nl dus in de gaten!

Winnaar

Ferrie Bink heeft gewonnen, gefeliciteerd!


Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Advertorial Kinderen vandaag 10:48

Lichaam betrekken bij behandeling binnen de jeugdhulpverlening

Er komt steeds meer aandacht voor het betrekken van het lichaam bij behandelingen binnen de hulpverlening. Niet alleen meer praten of uit een werkboek werken tijdens behandeling, maar ook doen met het lichaam. Op deze manier komt een meer integrale behandeling tot stand en kunnen soms patronen worden doorbroken die al jarenlang gaande zijn. In deze blog wordt stilgestaan bij hoe De Praktijk4Kids het lichaam integreert in behandelingen en waarom!

Evenementen vandaag 09:20

Helemaal Top Kerstshow verhuist naar Boskoop

Door maatregelen zoals deze nu gelden vanuit de overheid, heeft Helemaal Top besloten de Kerstshow van 2021 niet in Zwammerdam te houden, maar in Boskoop.

Advertorial Sport gisteren 17:15

Kom sporten bij Bezemer Fitness en profiteer van mooie acties!

Deze zomer extra hard genoten maar wil je nu weer stappen maken met een gezonde levensstijl? Word dan lid bij de gezelligste sportschool van Alphen aan den Rijn en profiteer van mooie maandacties. Benieuwd waarom jij voor Bezemer Fitness moet kiezen? Lees dan nu snel verder!

Politiek gisteren 16:00

Onderzoeken naar een aardgasvrije gemeente Alphen aan den Rijn

Alle gemeenten moeten voor 2050 aardgasvrij zijn. Daarvoor moet een plan worden gemaakt. In gemeente Alphen aan den Rijn worden onderzoeken gepland in de volgende wijken: Planetenbuurt, Ridderveld-West, omgeving Zeeheldenbuurt, omgeving Archeon en Boskoop-West.