Josh Walet
Winactie Horeca

Winnen: Een traditionele Indonesische rijsttafel van Toko Indo

Toko Indo is dé plek om naartoe te gaan voor authentiek Indonesisch eten. Geniet van maaltijden zoals Rendang en Smoor of koop een zelfgemaakt potje sambal of een heerlijke spekkoek. Heb jij altijd al de verschillende Indonesische smaken willen beleven? Dan is dit je kans: Alphens.nl mag één rijsttafel weggeven.

Wat kun je winnen?

Door deel te nemen aan deze winactie maak je kans op een Indonesische rijsttafel. Ben je met een grotere groep mensen en wil je van alles wat proberen? Dan is dit de maaltijd om te bestellen. Kies uit vier basisgerechten, zes vleesgerechten en zes groentegerechten. Zo kun je genieten van de verschillende smaken van de Indonesische keuken.

Wat moet je hiervoor doen?

Om kans te maken moet je dit bericht op Facebook liken, delen en in de reacties drie personen taggen met wie je graag een rijsttafel deelt.

Winnaar

Karin van Rijn-van der Waal heeft de winactie gewonnen. Gefeliciteerd!

De tekst loopt door onder de afbeelding.

toko indo.jpg

Toko Indo

Bij Toko Indo ligt de focus op écht lekker eten. Alles wordt vers gemaakt en is traditioneel Indonesisch. Wist je dat de eigenaar van de voormalige Indonesische toko Toko Padang in de keuken staat bij Toko Indo? Na 25 jaar gevestigd te zijn geweest in winkelcentrum De Herenhof heeft zij al haar kennis en recepten meegenomen naar Toko Indo om daar in een moderne toko de lekkerste traditionele Indonesische gerechten te bereiden.

Iets anders dan een rijsstafel? Bij Toko Indo kun je, online en in het restaurant, je eigen maaltijd samenstellen. Kies eerst je basisgerecht, zoals witte rijst, bami of nasi. Daarna kun je tot wel twee vleesgerechten kiezen. Bij Toko Indo kun je kiezen uit bijvoorbeeld smoor, ajam ketjap en rendang. Als derde selecteer je twee traditioneel Indonesische groentegerechten en of je er een eitje bij wil.

Bezoek Toko Indo: Ridderhof 38 2402 EN Alphen aan den Rijn.


Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in
Adverteer op Alphens.nl
Adverteer op Alphens.nl

Meer nieuws

Werken vandaag 11:56

Vacatureoverzicht week 16: nieuwste vacatures

Op zoek naar een nieuwe uitdaging? Hier kan Alphens.nl jou bij helpen! Op onze vacaturepagina vind je vacatures in allerlei branches. Een overzicht van het aanbod dat er de afgelopen week bij is gekomen, check je hier.

Advertorial Werken vandaag 09:29

Heftruck certificaat halen via Apics Flexjobs

Ontdek de sleutel tot een bloeiende carrière in de logistiek! Het behalen van een heftruck certificaat opent niet alleen deuren naar talloze mogelijkheden, maar verhoogt ook de veiligheid op de werkvloer aanzienlijk.

Advertorial Actie gisteren 17:02

Grote showroomuitverkoop bij Dutch Dream Slaapcomfort in Alphen aan den Rijn!

Ben jij op zoek naar een nieuwe boxspring van hoogwaardige kwaliteit? Dan heeft Dutch Dream iets speciaals voor jou in petto! De winkel in Alphen aan den Rijn heeft nu een grote showroomuitverkoop, waarbij je kunt profiteren van uitzonderlijke kortingen op een breed scala aan slaapartikelen.

Markt / Braderie gisteren 15:51

Voorverkoop kinderrommelmarkt op Koningsdag al volgeboekt

Bijna overal is er op Koningsdag een vrijmarkt, zo ook in Alphen aan den Rijn. Dit jaar vindt de traditionele kinderrommelmarkt plaats in het Burgemeester Visserpark. Op zaterdag 6 april kregen mensen de kans om een plekje te bemachtigen; in de voorverkoop zijn alle plaatsen inmiddels verkocht.

Overige gisteren 12:19

Samen sterk tegen pesten op de Landelijke Dag tegen pesten

Vandaag vieren we de 'Landelijke Dag tegen Pesten', een dag gewijd aan het bestrijden van pestgedrag en het vergroten van bewustzijn, ongeacht de doelgroep. Pesten blijft een actueel en belangrijk onderwerp waar we gezamenlijk tegen optreden om positieve groepsvorming te stimuleren.