Josh Walet
Winactie Horeca

Winnen: Een traditionele Indonesische rijsttafel van Toko Indo

Toko Indo is dé plek om naartoe te gaan voor authentiek Indonesisch eten. Geniet van maaltijden zoals Rendang en Smoor of koop een zelfgemaakt potje sambal of een heerlijke spekkoek. Heb jij altijd al de verschillende Indonesische smaken willen beleven? Dan is dit je kans: Alphens.nl mag één rijsttafel weggeven.

Wat kun je winnen?

Door deel te nemen aan deze winactie maak je kans op een Indonesische rijsttafel. Ben je met een grotere groep mensen en wil je van alles wat proberen? Dan is dit de maaltijd om te bestellen. Kies uit vier basisgerechten, zes vleesgerechten en zes groentegerechten. Zo kun je genieten van de verschillende smaken van de Indonesische keuken.

Wat moet je hiervoor doen?

Om kans te maken moet je dit bericht op Facebook liken, delen en in de reacties drie personen taggen met wie je graag een rijsttafel deelt.

Winnaar

Karin van Rijn-van der Waal heeft de winactie gewonnen. Gefeliciteerd!

De tekst loopt door onder de afbeelding.

toko indo.jpg

Toko Indo

Bij Toko Indo ligt de focus op écht lekker eten. Alles wordt vers gemaakt en is traditioneel Indonesisch. Wist je dat de eigenaar van de voormalige Indonesische toko Toko Padang in de keuken staat bij Toko Indo? Na 25 jaar gevestigd te zijn geweest in winkelcentrum De Herenhof heeft zij al haar kennis en recepten meegenomen naar Toko Indo om daar in een moderne toko de lekkerste traditionele Indonesische gerechten te bereiden.

Iets anders dan een rijsstafel? Bij Toko Indo kun je, online en in het restaurant, je eigen maaltijd samenstellen. Kies eerst je basisgerecht, zoals witte rijst, bami of nasi. Daarna kun je tot wel twee vleesgerechten kiezen. Bij Toko Indo kun je kiezen uit bijvoorbeeld smoor, ajam ketjap en rendang. Als derde selecteer je twee traditioneel Indonesische groentegerechten en of je er een eitje bij wil.

Bezoek Toko Indo: Ridderhof 38 2402 EN Alphen aan den Rijn.


Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Politiek vandaag 17:32

Oranje Nassausingel wordt helemaal 50 km/u straat

De Oranje Nassausingel die vanaf de N207 Alphen-Stad invoert, wordt over de hele lengte een 50 km/u toegangsweg. De weg wordt opnieuw ingericht "Het blijft natuurlijk niet alleen bij een nieuw bord met 50", zegt wethouder Relus Breeuwsma.

Wonen en bouwen vandaag 14:52

Gemeente laat video maken over toekomst Gnephoek

Wel of niet bouwen in de Gnephoek? Deze vraag klinkt al jaren in de gemeente. Inmiddels is ook de provincie én de minister voor Volkshuisvesting en Ruimtelijke Ordening betrokken. Gemeente Alphen aan den Rijn heeft een video laten maken die laat zien hoe zij aankijken tegen de woningbouw.

Wonen en bouwen vandaag 13:45

Beschermde waterspitsmuis zorgt voor uitstel bouw Van der Valk hotel

In oktober vorig jaar heeft de raad ingestemd met de bouw van het Van der Valk hotel. Dit hotel zal langs de N11 gebouwd worden en zal dienen als ‘landmark’ in de entreeport van Alphen aan den Rijn. Waarom de bouw nog niet begonnen is? De boosdoener is een beschermde diersoort.