WINNEN: een zondagsbrunch voor vier personen inclusief entree bij Museumpark Archeon

Alphens.nl bestaat deze week 10 jaar en daarom pakken we uit met toffe winacties. Dit keer mogen wij een zondagsbrunch voor vier personen bij Museumpark Archeon weggeven. Extra leuk: je krijgt ook gratis toegang tot het park!

Zwerf door de prehistorie, kom héél dichtbij de Romeinen, ontdek Archeologiehuis Zuid-Holland en duik in de middeleeuwen. Bij Museumpark Archeon stap je midden in de geschiedenis en ontdek je hoe het vroeger was. De tweede en de laatste zondag van de maand kun je bij Archeon genieten van een heerlijke zondagsbrunch, inclusief entree. Zie jij zo’n heerlijke brunch wel zitten? Lees dan snel verder!

Wat kun je winnen?

Een zondagsbrunch voor vier personen bij Museumpark Archeon, inclusief entree. Kom je met de auto? Geen probleem. Je kunt dan gratis je auto parkeren op de parkeerplaats van Archeon.

Van welke gerechten kun je allemaal genieten tijdens de zondagsbrunch? Garnizoensoep; oerbrood, krentenbrood, luxe broodjes, zoetwaren, boter; kaasplateau met Beemsterkaas, pittige kaas; diverse soorten vleeswaren; diverse soorten salades; roerei met bieslook, bacon, quiche; kindermenu met heerlijke poffertjes en vegetarische kiphapjes; versier je eigen muffin met jam, hagelslag en room; een spetterend dessert. Daarnaast kun je onbeperkt koffie, thee, melk, jus d’orange en appelsap drinken. Vegetarisch? Geen probleem, daar houdt Archeon rekening mee.

Wat moet je hiervoor doen?

Om kans te maken moet je dit bericht op Facebook liken, delen en in de reacties laten weten waarom je graag de zondagsbrunch zou willen winnen.

Deze winactie loopt tot dinsdag 22 juni. Diezelfde dag maken we ook de winnaar bekend. Houd Alphens.nl dus in de gaten.

Bekijk alle jubileumacties van Alphens.nl op: Alphens.nl/winacties.

Winnaar

Wendy Verkade heeft gewonnen, gefeliciteerd!


Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in
Adverteer op Alphens.nl
Adverteer op Alphens.nl

Meer nieuws

Calamiteiten vandaag 13:46

Paard gered nadat het te water raakte langs de Compierekade

Op donderdagochtend, aan het begin van de middag, heeft zich een incident voorgedaan langs de Compierekade in de Rietveldse polder, waarbij een paard te water is geraakt. De lokale brandweer werd gealarmeerd en kwam snel ter plaatse om het dier te redden.

Advertorial Horeca-arrangementen vandaag 13:20

Geniet van een compleet avondje uit met het Diner & Film arrangement!

Wie houdt er nu niet van een etentje gevolgd door een avondje naar de bioscoop? Want zeg nou zelf, een etentje en de bioscoop gaan toch altijd lekker samen?! Of je nu met je vriend(in), broer, zus, moeder of opa komt of toch liever alleen geniet, dit is het perfecte arrangement voor een compleet avondje uit. Voor €42,50 per persoon kun je genieten van een 3-gangenmenu bij De Beren Alphen aan den Rijn met een bioscoopvoucher voor een film naar keuze.

Verkeer en vervoer vandaag 12:09

Meer verkeersdrukte verwacht vanwege het paasweekend

Met het paasweekend in het vooruitzicht wordt verwacht dat zowel vandaag als het komende weekend drukker zullen zijn op de wegen dan normaal. Vooral op donderdag 28 maart moeten weggebruikers rekening houden met een vroege en drukke avondspits.

Natuur, recreatie en reizen vandaag 10:54

Wethouder Gert-Jan Schotanus en Kinderboerderij Zegersloot planten eerste voedselbomen

Op maandag 1 april worden, tijdens het paasfestijn, de 1e bomen geplant voor het te realiseren voedselpark bij kinderboerderij Zegersloot. Deze eerste bomen, genaamd berken, zijn niet bedoeld als voedsel voor mensen, maar juist als leefgebied voor de weidehommel. Samen met andere iconische soorten zoals de merel, huismus en egel, zal de weidehommel profiteren van een nieuw aangelegde habitat. 

Advertorial Muziek/Concert vandaag 09:36

Duik in het muzikale leven van Fernando Lameirinhas

Fernando Lameirinhas, een van de iconen van de wereldmuziek in Nederland, komt terug met een gloednieuw concert: Koffer! De altijd nog jeugdige maestro pakt tijdens de voorstelling zijn koffer uit en neemt je mee in zijn muzikale leven.