Size Zero

Winnen: Size Zero geeft een gratis tienrittenkaart en een tienrittenkaart met korting weg

Hey jij! Wil jij dit najaar werken aan jezelf om het nieuwe jaar fit en healthy in te gaan? Heb jij niet de tijd of mogelijkheid om dit op eigen kracht te doen? Size Zero Alphen geeft een tienrittenkaart geheel GRATIS weg en daarnaast nog een tienrittenkaart met 50% korting!

Wat kun je winnen?

Size Zero Alphen geeft een tienrittenkaart geheel GRATIS weg ter waarde van € 625 én nog een tienrittenkaart met 50% korting, dus dan betaal je slechts € 312,50.

Hoe werkt het? Je wordt aan het apparaat van Size Zero, wat aan alle Europese veiligheidsnormen volstaat, gekoppeld. Door middel van elektrostimulatie en ultrasound verliezen de vetcellen hun inhoud. Deze worden vervolgens op een natuurlijke manier afgevoerd uit je lichaam en je zult na elke behandeling meer centimeters verliezen.

Wat moet je hiervoor doen?

Om kans te maken moet je dit bericht op Facebook liken, delen en Size Zero Alphen aan den Rijn taggen in je bericht.

De winnaar wordt maandag 18 oktober bekendgemaakt.


Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Overige gisteren 17:57

Erfgoedfonds verleent subsidie voor herstel Gebouw Nabij

Onlangs is voor het Gebouw Nabij aan het Lauraplein 2 door de gemeente Alphen aan den Rijn een subsidie toegekend uit de pot van het Erfgoedfonds. De stad en de omgeving heeft er belang bij het aanzien van het gebouw in oude glorie te herstellen en te behouden voor het nageslacht, zo luidde het argument. 

Advertorial Overige gisteren 16:35

Vrijwilligersmarkt op 26 oktober in het gemeentehuis

Op dinsdagavond 26 oktober organiseert Tom in de buurt samen met het nieuwe Vrijwilligerspunt een Vrijwilligersmarkt in het gemeentehuis Alphen aan den Rijn. Organisaties brengen hier hun vrijwilligersvacatures onder de aandacht. Inwoners worden uitgenodigd om mogelijkheden te verkennen en vrijwilliger te worden. Komen dus! 

Dronefotografie gisteren 15:18

Alphen vanuit de lucht: een oase van groen in het Prinses IreneBos

Vanuit de lucht ziet alles er net even anders uit. Daarom neemt de Alphense fotograaf Josh Walet ons elke zaterdag mee op reis door Alphen met zijn drone. Zo beleef je Alphen in vogelvlucht. Dit keer het Prinses IreneBos, een natuurgebied van maar liefst 24 hectare groot.

Alphens Restaurantweek 2021 gisteren 12:53

De beste Argentijnse gerechten eet je bij El Caballo

Van donderdag 28 oktober t/m zondag 7 november organiseren wij de najaarseditie van de Alphens Restaurantweek. Elf dagen lang serveren restaurants de lekkerste meergangen menu’s. Bij El Caballo geniet je van de lekkerste authentieke Argentijnse gerechten.

Politiek gisteren 11:46

Voortaan ook kiezen voor ja/ja sticker

De brievenbussen kunnen, als het aan de Alphense gemeenteraad ligt, voortaan worden voorzien van een ja/ja sticker. Daarmee geeft de bewoner aan graag al het drukwerk te ontvangen.