The Center of Beauty

Winnen: The Center of Beauty geeft twee Happy Soaps Shampoo Bars weg

Heb jij al kennis gemaakt met de nieuwste aanwinst van The Center of Beauty? Sinds kort verkopen zij de 100 procent plasticvrije Happy Soaps Shampoo Bars. En wij mogen twee keer een Happy Soaps Shampoo Bar weggeven!

Wat kun je winnen?

Een Happy Soaps Shampoo Bar naar keuze. Deze prijs wordt twee keer weggegeven door The Center of Beauty. Deze handgemaakte zeepjes bevatten natuurlijke ingrediënten en zijn daarmee goed voor mens, dier en milieu. Ook zijn de zeepjes vrij van plastic. De Happy Soaps Shampoo Bars zijn 100 procent vegan, dierproefvrij, palmolievrij en gaan tot wel 110 wasbeurten mee!

Wat moet je hiervoor doen?

Om kans te maken moet je dit bericht op Facebook liken, delen en in de reacties laten weten waarom je een Happy Soaps Shampoo Bar zou willen winnen.

Deze winactie loopt tot maandag 15 februari. Diezelfde dag maken we ook de winnaars bekend. Houd Alphens.nl dus in de gaten!

Winnaars

Ineke van de Graaf en Jetje Dam hebben gewonnen, gefeliciteerd!


Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Overige vandaag 10:50

Nieuw hondenspeelpark als openbaar terrein? Alphense Hondenbezitter is fel tegen

Op tafel liggen twee opties: een besloten hondenpark of een openbaar terrein voor alle Alphense honden. Stichting de Alphense Hondenbezitter is duidelijk over hun voorkeur. “In de openbare variant zouden wij van alles moeten, maar kunnen en mogen we niets. Daar passen we als stichting voor.”

Advertorial Sport vandaag 10:01

Ga optimaal voorbereid op wintersport

Een optimale zorgeloze wintersport voorbereiding begint bij het materiaal. Ski & Snowboard Xperience verzorgt het onderhoud en verhuur van materiaal. Gevestigd aan de Bijlen 4 in Alphen aan de Rijn maak je kennis met wintersport in Nederland.

Politiek vandaag 00:24

GroenLinks stapt uit coalitie Alphen aan den Rijn

GroenLinks is donderdag 27 januari uit de coalitie met Nieuw Elan en CDA in de Alphense gemeenteraad gestapt. Aanleiding is een verschil van mening over bebouwen van de Gnephoek. Ook de GroenLinks-wethouder Erik van Zuylen heeft zijn portefeuille bij burgemeester Liesbeth Spies ingeleverd.