Kabalt's Drive-In
Winactie Eten en drinken

Winnen: twee boxen met chocolade aardbeien en een fles Baileys Strawberries & Cream

Loopt bij jou het water al in de mond bij het zien van aardbeien overgoten met chocolade? En ben jij verzot op Baileys Strawberries & Cream? Goed nieuws! Wij mogen namens Kabalt’s Drive-In twee boxen met chocolade aardbeien én een heerlijke fles Baileys Strawberries & Cream weggeven.

Wat kun je winnen?

Een heerlijk pakket van Kabalt’s Drive-In, bestaande uit twee boxen aardbeien overgoten met melk, witte en pure chocolade met vrolijke topping en een heerlijke fles Baileys Strawberries & Cream. Een perfecte combinatie!

Kabalt’s Drive-in, dé aardbeien specialist van Alphen aan den Rijn. Voor zoete én hartige lekkernijen, bijvoorbeeld aardbeien spiesen omhuld met Belgische chocolade, wafels met aardbeien maar ook verse broodjes curry worst, broodjes kroket en nog veel meer! Kabalt’s Drive-In is gevestigd aan de J.A. Leeghwaterweg 1.

Wat moet je hiervoor doen?

Om kans te maken op deze prijs moet je dit bericht op Facebook liken, delen en in een reactie degene(n) taggen met wie je dit op zou willen eten en drinken. Like ook de Facebookpagina van Kabalt’s Drive-In.

Deze winactie loopt tot vrijdag 16 april. Diezelfde dag maken we ook de winnaar bekend. Houd Alphens.nl dus in de gaten!

Winnaar

Kayleigh Czirjak heeft gewonnen, gefeliciteerd!


Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Blog Opinie vandaag 19:59

MINERVA Terrasdomper

We hebben het allemaal moeilijk met dat hele jaar corona. Ondernemers hebben het echter nog een graadje moeilijker en dan vooral ondernemers die zich bezighouden met kunst, cultuur, evenementen en horeca. Er is gewoon amper perspectief.

Sport vandaag 18:43

SERA en Alphens.nl sponsoren Fort Alpha

Bij het outdoor sportpark Fort Alpha kun je naar hartenlust sporten in de buitenlucht. SERA en Alphens.nl sponsoren naast de benummering van alle obstakels ook beide een obstacle. Hiermee hopen we dat Ricardo kan blijven uitbreiden en individuen en groepen kan blijven motiveren om te sporten.

Gemeente vandaag 16:22

Gemeente vraagt inwoners naar hun visie op toekomstbestendig begraven

De huidige begraafplaatsverordening moet worden geoptimaliseerd, dit met het oog op toekomstbestendig begraven. Dit voorjaar wordt hier een beleidsvisie voor gemaakt. Om dit samen te stellen vraagt de gemeente naar de visie van inwoners op toekomstbestendig begraven.

Cultuur vandaag 14:57

De grote Alphense roman van schrijver Erik Jan Harmens

Schrijver Erik Jan Harmens brengt dit najaar een roman uit met de plek waar hij opgroeide als speelveld, Alphen aan den Rijn. Het boek genaamd Rigolettohof is een ode aan zijn familie én aan Alphen.