Arjan van der Zwart/ Plein10
Winactie Evenementen

WINNEN: twee tickets voor het Zomerspektakel aan het Meer 2023

Ben jij altijd in voor een feestje? Kun jij niet stilzitten bij het horen van muziek en zijn festivals helemaal jouw ding? Dan ben je bij het Zomerspektakel aan het Meer aan het goede adres! Heb jij nog geen tickets voor de vrijdag? Dan hebben we goed nieuws; als mediapartner mag Alphens.nl twee tickets weggeven. Lees hier hoe je kans maakt.

Het Zomerspektakel aan het Meer is het grootste festival van Alphen aan den Rijn en omstreken. Een heel weekend lang kun je hier genieten van een line-up met topartiesten. 

Wat kun je winnen?

Twee tickets voor de vrijdagavond van het Zomerspektakel aan het Meer. Deze avond kun je de rapkunsten van Kraantje Pappie bewonderen, de tent afbreken met Chef‘Special, en meezingen met de hits van Bløf en The Dirty Daddies. Hier wil je toch heen?

Wat moet je hiervoor doen?

Om kans de maken op de twee tickets moet je dit bericht op Facebook liken, delen en in de reacties de persoon taggen met wie jij vrijdagavond 2 juni uit je dak wilt gaan.

De winactie wordt vrijdag 12 mei bekend gemaakt. Houd Alphens.nl die dag dus goed in de gaten.

Winnaar

Inge Kranenburg heeft gewonnen, gefeliciteerd.


Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in
Adverteer op Alphens.nl
Adverteer op Alphens.nl

Meer nieuws

Politiek vandaag 15:40

Gebiedsagenda onbekend bij inwoners

De Alphense gemeenteraad heeft donderdag 28 maart de Gebiedsagenda dorpen en wijken vastgesteld. Hierover is eerder uitgebreid gesproken. GroenLinks wil echter een wijziging: "Wij zien graag een actieplan om de Gebiedsagenda beter onder de aandacht van de inwoners te brengen." De gemeenteraad vindt dit voor nu niet nodig.

Advertorial Politiek plein vandaag 14:32

Gebiedsplan als visitekaartje

Naar aanleiding van een motie van GroenLinks gaat het college van Alphen aan den Rijn aan de slag met een betere communicatie rond de gebiedsagenda’s. Een gebiedsagenda is een plan om de leefbaarheid van een wijken of dorp te verbeteren. Betere communicatie hierover is volgens GroenLinks essentieel voor het slagen van de plannen. De motie werd mede ingediend door de andere oppositiepartijen: PvdA, SP, CU, SGP, FvD, RGL en ONS.

Politiek vandaag 13:19

Erfgoedfonds Alphen aan den Rijn voor 2024 weer gevuld

De gemeenteraad van Alphen aan den Rijn heeft het Erfgoedfonds opnieuw gevuld. Vanuit dit fonds worden projecten op het gebied van beleving van erfgoed gesubsidieerd. Het gaat vooral om projecten die door groepen inwoners en kleine organisaties worden geïnitieerd.

Overige vandaag 10:53

Nieuwe voorzitter neemt het roer over bij Scouting Alphen

Op 28 maart heeft Dick Raaphorst, na meer dan 22 jaar voorzitterschap, het leiderschap van Scouting Alphen overgedragen aan Vincent Peters. Voor Vincent, een bekend gezicht op de vereniging, voelt deze nieuwe rol als een thuiskomst: "Ik ben zelf als welp op deze vereniging begonnen."