Josh Walet
Blog Sport

Winst voor Alphia en het programma voor komend weekeinde

Alphia wint een doordeweekse inhaalwedstrijd van TAVV. Komend weekeinde staan er weer diverse wedstrijden op de planning voor de Alphense voetbalclubs.

ARC gaat zaterdag op bezoek bij Capelle, dat pas drie keer in actie kwam en drie punten heeft. ARC staat vierde met tien uit vijf. Vorig seizoen won de Racing in Capelle met 2-1, in Alphen werd het 1-1.

Alphense Boys krijgt visite van Purmersteijn, dat uit de vier gespeelde wedstrijden even zoveel punten bijeen sprokkelde. Alphense Boys neemt de zesde plaats in met acht uit vijf. Het zaterdagteam van Alphense Boys ontvangt Kamerik.

Alphia wint inhaalwedstrijd van TAVV

Alphia – Lugdunum is een interessant duel in 3A. Lugdunum won de eerste twee duels en Alphia staat op drie punten. Die drie werden dinsdagavond gepakt in de inhaalwedstrijd tegen het bezoekende TAVV. Als de club uit Ter Aar daadwerkelijk titelkandidaat is, dan is Alphia dat zeker ook. In de tweede helft werden de bezoekers namelijk overklast.

Die tweede helft begon met een 1-1 stand. De gasten waren met nog drie minuten op de klok aan de leiding gekomen, maar in de extra tijd schoot Vincent Hoogervorst de gelijkmaker achter Rodney Pater. Na de pauze ging de thuisclub steeds beter voetballen en regen de kansen zich aaneen. Slechts twee daarvan werden in een doelpunt omgezet. De makers waren invaller Jake van Rijn en Dennis Boer. Het stevige, maar zeker niet unfaire duel, werd geleid door Koudekerker Nico de Jong, die twee keer geel trok voor een TAVV-speler. Overigens had TAVV acht ‘reserve-spelers’ op de tribune zitten, een beetje veel wel in deze tijd.


Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Coronavirus in Alphen vandaag 09:56

GGD Hollands Midden waarschuwt voor commerciƫle coronatesten

Op meerdere plekken in het land duiken bedrijven op die tegen betaling coronatesten aanbieden. Veel van deze bedrijven werken echter met andere type testen, die volgens het RIVM niet te vertrouwen zijn. Daarom waarschuwt GGD Hollands Midden nu voor dit soort testen.

Verkeer en vervoer vandaag 09:05

Eisenhowerlaan vanaf 20:00 uur afgesloten, omleiding via Horstenbuurt

Van donderdag 22 oktober 20:00 uur tot en met maandag 26 oktober 06:00 uur is de Eisenhowerlaan in Alphen afgesloten voor al het verkeer. Het gaat om het gedeelte tussen de Burgemeester Bruins Slotsingel en de Horstenweg (parkeerplaats Herenhof).

Politiek gisteren 19:09

"Onwijs goed concept voegt iets toe aan de samenleving"

De combinatie van een zwembad, een buurthuis en een vitaliteitscentrum is volgens directeur Remco Pielstroom een goed idee voor zwembad De Hoorn. In plaats van een niet rendabel buitenbad kan een combinatie van functies iets toevoegen aan de samenleving.

Advertorial Verkeer en vervoer gisteren 17:21

Op pad met de elektrische Mazda MX-30: een unieke rijervaring in een stoere auto

Elektrische auto’s zijn bezig aan een flinke opmars. Toch zijn er nog veel mensen die de voorkeur geven aan een schakelbak, voornamelijk vanwege het opladen en een beperktere actieradius. Maar wegen de voordelen van een elektrische auto niet zwaarder? Wij testten het uit met de eerste 100 procent elektrische auto van Mazda, de MX-30.

Winactie Horeca gisteren 15:36

Win een Spooky Sunday box van Alfreds voor twee personen

Kom jij alvast graag in de stemming voor Halloween? Dan hebben wij goed nieuws, want wij mogen namens Alfreds een Spooky Sunday box weggeven! Deze box is gevuld met heerlijke versnaperingen, geheel in Halloween-stijl.