Winst voor Maxime Takken

Maxime Takken (9) uit Alphen aan den Rijn heeft een topweekend op de veldrijfiets achter de rug. Op zaterdag 2 november mocht zij voor het eerst het podium beklimmen bij een landelijke veldrijwedstrijd op het modderige parcours in Dordrecht. 

Vanaf het begin van de wedstrijd streed ze voorin mee. Ze werd 3e meisje en 10e overall in haar leeftijdscategorie. Op zondag 3 november pakte ze haar eerste overwinning in de Amsterdamse Cross Competitie in Zwanenburg. Bij de A-jeugd reed ze met grote overmacht naar de 1e plek.

Haar zus Roxanne, categorie 6, heeft de stijgende lijn ook te pakken. Zij werd 4e meisje in Dordrecht (18e overall). Zondag behaalde ze na een zware wedstrijd bij de C-jeugd de 5e plaats en werd 1e meisje.


Zelf een leuk nieuwsbericht? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Calamiteiten vandaag 13:29

Verdachte in onderzoek Kelvin Maynard vrijgelaten

Op donderdag 14 november heeft de recherche een verdachte aangehouden in het onderzoek naar de dood van Kelvin Maynard, ex-voetballer van Alphense Boys. De verdachte is op vrijdag 15 november vrijgelaten.

Verkeer en vervoer vandaag 12:56

Afsluiting N11 tussen Alpherium en Bodegraven

Let op! Van vrijdagavond 15 tot en met zaterdag 16 november zal de N11 tussen het Alpherium en Bodegraven afgesloten zijn in verband met onderhoudswerkzaamheden.

Advertorial Cultuur vandaag 11:12

Sacha de Boer in Parkvilla

In 2013 stopte Sacha de Boer met haar werk als nieuwslezeres van het NOS-Journaal en besloot zij zich helemaal te wijden aan haar oorspronkelijke beroep van fotografe. Over dat werk komt zij op zondag 24 november op uitnodiging van Fotoclub Alphoto vertellen in het theater van Parkvilla in Alphen. Sacha de Boer laat daarbij tientallen foto's zien uit haar rijke oeuvre.

Overige vandaag 10:21

SERA neemt FD Gazellen Award in ontvangst

Op donderdagmiddag 14 november mocht SERA opnieuw een FD Gazellen Award in ontvangst nemen. Het Financieel Dagblad reikt deze prijs uit aan de snelst groeiende bedrijven van Nederland.