Winkelcentrum De Aarhof
Advertorial Winkels

Winters weekend in de Aarhof

Op zaterdag 1 en zondag 2 februari is het Winters Weekend in de Aarhof. Van 12:00 tot 16:00 uur zijn er diverse winterse activiteiten te beleven in het winkelcentrum, waaronder digitale winterspelen, een demonstratie ijssculpturen en uiteraard met lekkere versnaperingen.

Jong en oud kunnen aankomend weekend deelnemen aan de digitale winterspelen in Winkelcentrum De Aarhof. Je kunt digitaal skiën en schansspringen op een groot scherm. En met een VR-bril kun je in de digitale wereld skiën. Voor elke deelnemer is er een leuk presentje en degene met de hoogste score wint een winterse taart!

Op zondag 2 februari is er een coole demonstratie IJssculpturen met een kettingzaag. In een paar uur durende demonstratie zet een kunstenaar een adembenemend sculptuur neer. Het eindresultaat is prachtig, maar het carven zelf is ook inspirerend om naar te kijken.

Dit winterse festijn wordt verder aangevuld met een snert- en rookworstkraam, chocolademelk en een gluhweinkraam. Op zaterdag 1 februari is er een poffertjesterras en zijn er ook muziek sneeuwpoppen aanwezig. Voor de allerkleinste is er op zondag een meet & greet met de IJsprinses en sneeuwpop Olaf.


Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Alphens Restaurantweek vandaag 19:29

Alphens Restaurantweek: Bij Hen - wees er als de kippen bij!

De Alphens Restaurantweek gaat weer van start. Van donderdag 20 tot en met zondag 30 augustus kun je genieten van de lekkerste meergangen menu’s speciaal samengesteld voor de restaurantweek. Iedere dag zetten we een restaurant in de schijnwerpers. Vandaag de beurt aan Bij Hen.

Evenementen vandaag 16:47

Spooktocht en kamperen met MAX in het komend weekend

Op zaterdag 8 augustus organiseert Stichting MAX weer de ‘Nacht van MAX’ in Alphen aan den Rijn. Dit avondprogramma bestaat uit een spooktocht en de mogelijkheid om je tentje op te slaan op het grasveld naast het jongerencentrum/poppodium. Uiteraard alles volgens de geldende maatregelen vanuit het RIVM.

Beleef Alphen vandaag 15:39

Beleef Alphen: Fietstocht Vogels en Zoo

Deze zomer gaat Lars (25) voor Alphens elke week op stap. ''Ik licht één activiteit uit en schrijf uitgebreid over wat ik gedaan heb. Om te ervaren wat er kan, wat er doen is maar vooral om te ontdekken wat er te beleven is in Alphen. Ik maak stadswandelingen, bezoek het Archeon, hang in de touwen bij het klimpark en nog veel meer!'' Deze week: Fietstocht Vogels en Zoo.

Weer in Alphen vandaag 14:19

Hittegolf op komst - deel je verkoelende tips!

Er is een hittegolf op komst en dat betekent dat het warm wordt de komende dagen en nachten, ook in Alphen. Waar zoek jij verkoeling? Laat het ons weten! 

Calamiteiten vandaag 12:00

Voertuig te water aan de Oostkanaalweg

In de afgelopen nacht is er een voertuig te water geraakt aan de Oostkanaalweg N460. De bestuurder was al uit het water geklommen, maar kon niet met duidelijkheid zeggen dat hij alleen was.