Winkelcentrum De Aarhof
Advertorial Winkels

Winters weekend in de Aarhof

Op zaterdag 1 en zondag 2 februari is het Winters Weekend in de Aarhof. Van 12:00 tot 16:00 uur zijn er diverse winterse activiteiten te beleven in het winkelcentrum, waaronder digitale winterspelen, een demonstratie ijssculpturen en uiteraard met lekkere versnaperingen.

Jong en oud kunnen aankomend weekend deelnemen aan de digitale winterspelen in Winkelcentrum De Aarhof. Je kunt digitaal skiën en schansspringen op een groot scherm. En met een VR-bril kun je in de digitale wereld skiën. Voor elke deelnemer is er een leuk presentje en degene met de hoogste score wint een winterse taart!

Op zondag 2 februari is er een coole demonstratie IJssculpturen met een kettingzaag. In een paar uur durende demonstratie zet een kunstenaar een adembenemend sculptuur neer. Het eindresultaat is prachtig, maar het carven zelf is ook inspirerend om naar te kijken.

Dit winterse festijn wordt verder aangevuld met een snert- en rookworstkraam, chocolademelk en een gluhweinkraam. Op zaterdag 1 februari is er een poffertjesterras en zijn er ook muziek sneeuwpoppen aanwezig. Voor de allerkleinste is er op zondag een meet & greet met de IJsprinses en sneeuwpop Olaf.


Meer nieuws

Winactie Horeca vandaag 19:42

Win een Spooky Sunday box van Alfreds voor twee personen

Kom jij alvast graag in de stemming voor Halloween? Dan hebben wij goed nieuws, want wij mogen namens Alfreds een Spooky Sunday box weggeven! Deze box is gevuld met heerlijke versnaperingen, geheel in Halloween-stijl.

Advertorial Mode vandaag 17:25

Kom jij 31 oktober private shoppen bij Dressesonly?

Het najaar is in volle gang en daarom opent Dressesonly haar showroom op zaterdag 31 oktober van 11:00 tot 15:00 uur. Dit keer geen reguliere Shoppingday, maar een private editie in verband met de huidige maatregelen. Meld je snel aan via de mail!

Evenementen vandaag 14:01

Achttiende editie Midwinter Fair in Archeon afgelast vanwege corona

Diverse bands op podia verspreid door het park, leerzame workshops, een overdekte markt met unieke waren en ander entertainment. Dat is het recept voor de Midwinter Fair die jaarlijks plaatsvindt in Archeon. Maar door de coronamaatregelen kan het evenement dit jaar niet doorgaan.

Advertorial Horeca vandaag 13:15

Maggie Blue bezorgt de lekkerste maaltijden bij jou thuis

From THURSDAY on, Maggie will stop at your door! In deze gekke tijden kan je dan wel niet terecht in het restaurant, maar je kunt er thuis wel een mooi feestje van maken met al het heerlijke eten van Maggie Blue.