Advertorial Economie

WinterSale Bij Passie voor Slapen

De wintermaanden staan voor de deur en daarmee ook onze Winter Sale! Genieten van een gezonde nachtrust, een lekker warm dekbed of een nieuw hoofdkussen, dat kan deze winter extra voordelig dankzij de WinterSale bij Passie voor Slapen.

We sluiten het jaar op een mooie manier af, met oliebollen en warme chocolademelk mét slagroom voor alle klanten! Om 2019 net zo mooi in te luiden geldt deze actie tot en met 6 januari 2019!

Auping Winter Sale
Auping staat voor kwaliteit. Elk product wordt gemaakt met aandacht voor detail, voor het milieu en voor de toekomst. De gedachte van Johannes Auping om deze producten te maken voor langdurig gebruik heeft Auping de afgelopen 130 jaar vastgehouden en verder uitgewerkt. Duurzaamheid zit in hun vezels, ze zijn zich bewust van hun rol en verantwoordelijkheid in een veranderende wereld. Daarom promoot Auping tijdens de WinterSale hun meest duurzame producten extra.

Auping Winter Sale looptijd:
De looptijd van de Auping Winter Sale is van vrijdag 14 december 2018 tot en met zondag 3 februari 2019. De actie is niet geldig in combinatie met andere lopende acties van Passie voor Slapen of Auping. De actie is niet van toepassing op showroommodellen. De actie is onder voorbehoud van wijzigingen van Auping.

Tempur Winter Sale
Tijdens de winter sale profiteer je van 50 % korting op ieder 2e TEMPUR artikel! Deze actie is geldig van 3 november 2018 tot en met 3 februari 2019. De actie is geldig op alle TEMPUR ® producten uit onze collectie. Deze actie is niet te combineren met andere acties.

Wat houdt de actie in? Nú, 50% korting op het tweede artikel van TEMPUR®.

Serta Winter Actie
Serta is een van de grootste merken ter wereld op het gebied van matrassen en boxsprings. Het gebruik van duurzame materialen staat garant voor kwaliteit, met aandacht voor de mens en het milieu. De hoogwaardige afwerking zorgt voor een luxe uitstraling.

15% korting op de hele collectie van Serta!
Deze actie is geldig van 17 december 2018 tot en met 31 januari 2019. Deze actie is geldig op de gehele collectie van Serta, met uitzondering van de boxsprings Classico & Magnifique. Deze actie is niet te combineren met andere acties.

Pullman Winter Actie
Bij aanschaf van een complete verstelbare boxspringcombinatie uit de Pullman Goldline of Silverline collectie ontvang je een gratis textielpakket naar keuze uit ons assortiment t.w.v. €500,-. Bij aanschaf van een complete vaste boxspringcombinatie uit de Pullman Goldline of Silverline collectie ontvang je een gratis textielpakket naar keuze uit ons assortiment t.w.v. €300,-.

Voorwaarden
De looptijd van deze actie is van vrijdag 14 december 2018 tot en met zondag 3 februari 2019. Actie is geldig bij aanschaf van een complete boxspringcombinatie bestaande uit twee boxsprings incl. poten, een hoofdbord en 2 matrassen (of 1x tweepersoonsmatras) uit de Pullman Goldline of Silverline collectie.

Verdere actievoorwaarden:
• De actie is van toepassing op boxspringcombinaties uit de Goldline of Silverline collectie;
• Pullman Express en de boxspring Select zijn uitgesloten van de actie;
• Niet in combinatie met andere acties.


Meer nieuws

Overige vandaag 11:17

Oud-Alphense Boys speler omgekomen bij ongeval

Noah Gesser (16), voormalig speler van Alphense Boys en Ajax-talent, is vrijdagavond om het leven gekomen bij een verkeersongeval in IJsselstein (Utrecht). Zijn broer heeft het ongeval ook niet overleefd.

Advertorial Cultuur vandaag 10:29

Romeinse weken in Museumpark Archeon gaan van start

Van 31 juli tot en met 15 augustus zijn de jaarlijkse Romeinse weken in Museumpark Archeon. Romeinse legionairs slaan hun kamp op, zij worden vergezeld door ambachtslieden, dames en kinderen. Breng een bezoek aan het Romeinse kampement, bekijk de demonstraties en vele andere activiteiten.

Maatschappelijk vandaag 09:07

Matías uit Mexico zoekt een warm thuis in omgeving Alphen aan den Rijn

Eind augustus maken tientallen uitwisselingsstudenten van over de hele wereld hun droom waar door een periode ondergedompeld te worden in de Nederlandse cultuur en gewoontes. Eén van hen is Matías uit Mexico, die zijn Nederlandse droomjaar zal doorbrengen in de omgeving Alphen aan den Rijn.

Calamiteiten gisteren 16:38

File op de N11 vanwege botsing

Er heeft vrijdagmiddag een ongeval plaatsgevonden op de N11. De weg is dicht tussen Hazerswoude en Zoeterwoude in de richting van Leiden.

Verkeer en vervoer gisteren 16:01

Extra portaal onderdoorgang Hooftstraat eind volgende week geplaatst

Tijdens geplande werkzaamheden aan de Koningin Julianabrug is vorige week een scheur in het fietspad ontdekt. Uit voorzorg is de Hooftstraat, die onder de brug door loopt, afgesloten. De brug wordt gestut. Naar verwachting is het portaal eind volgende week geplaatst.