CDA Alphen aan den Rijn

Wisseling van raadsleden bij het CDA: Henk Oostdam vervangt Johan Wijnhorst

CDA-raadslid Johan Wijnhorst zal in de raadsvergadering van 3 juni afscheid nemen van de raad. Zijn vervanger is Henk Oostdam.

Wijnhorst heeft aangegeven de functie als raadslid niet langer te kunnen combineren met zijn werk als schoolleider van het Wellantcollege. Vooral in deze Covid-periode vraagt dat werk veel meer inzet van hem, waardoor hij te weinig tijd overhoudt voor het raadswerk.

Johan is in april 2018 in de gemeenteraad gekomen, nadat Kees Van Velzen tot wethouder is benoemd. Hij heeft zich afgelopen jaren ingezet op het sociaal domein en op publiek en financieel domein. Johan was ook vicevoorzitter van de auditcommissie.

Het CDA heeft in Henk Oostdam een goede opvolger gevonden, die veel kennis heeft van financiën. In deze tijd waarin gemeenten goed moeten letten op de financiën is dat een belangrijke portefeuille. Het CDA dankt Johan voor de tijd die hij in het raadswerk heeft gestoken en wenst hem in zijn werk en privéleven veel succes toe.

Henk Oostdam wordt in de raadsvergadering van 3 juni benoemd als raadslid en zal grotendeels de portefeuille van Johan overnemen. In het dagelijks leven is Henk zelfstandig belastingadviseur. Het CDA wenst Henk veel plezier en succes als raadslid. 

Op de foto: links Johan Wijnhorst, rechts Henk Oostdam


Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Politiek plein vandaag 14:36

D66 Alphen aan den Rijn is tegen gratis parkeren in centrum

D66 is tegen de invoering van de eerste anderhalf uur gratis parkeren in het stadscentrum en de verbinding die is gelegd met de Onroerend Zaak Belasting. Als uitruil zal de OZB voor winkeliers worden verhoogd.

Advertorial Winkels vandaag 13:04

Wijnen voor de koude winterdagen bij La Bodega ‘87

Krijg jij ook helemaal zin om het in huis gezellig te maken en een lekker uitgebreid herfstdiner op tafel te zetten? Daar hoort natuurlijk wel een heerlijke wijn bij van La Bodega ’87! Nu de herfst echt is begonnen kan je bij La Bodega ’87 terecht voor wijnen die goed bij dit seizoen passen.