Informatiepunt Zorg & Welzijn
Advertorial Verzorging

Woensdag 28 februari opening informatiepunt Zorg en Welzijn in de Aarhof

Op woensdag 28 februari is het zover: het Informatiepunt Zorg en Welzijn opent haar deuren in winkelcentrum de Aarhof. Ze nodigen alle inwoners van Alphen aan den Rijn van harte uit om deel te nemen aan deze feestelijke gelegenheid, waarbij ze een nieuwe fase van ondersteuning en samenwerking markeren.

Het Informatiepunt Zorg en Welzijn is een vruchtbare samenwerking tussen welzijnsorganisatie Participe, Kwadraad, de Gemeente Alphen aan den Rijn, TOM in de Buurt, Stichting SAVA en Alphen Vitaal. Dit centrale punt biedt inwoners een toegangspoort tot diverse vragen en behoeften op het gebied van gezondheid en welzijn. Van ondersteuning voor ouderen tot juridisch advies, ze streven ernaar om een breed scala aan hulp te bieden. Hun doel is om samen met de gemeenschap bewuste keuzes te maken die leiden tot een gezonder en zelfredzamer leven.

Het programma voor de dag ziet er als volgt uit:

  • 16:00 uur: Het warme welkom begint met koffie, thee en verrukkelijke gebakjes.
  • 16:30 uur: De officiële opening wordt verzorgd door wethouder Gert Jan Schotanus. Hij zal symbolisch de samenwerkingsovereenkomst ondertekenen met diverse partners, waaronder Participe, Kwadraad, de Gemeente Alphen aan den Rijn, TOM in de Buurt, Stichting SAVA en Alphen Vitaal.
  • 16:45 uur: Na de opening volgt een informele borrel, vergezeld van heerlijke hapjes.
  • 18:00 uur: Het evenement wordt afgesloten.

Locatie:

Winkelcentrum de Aarhof, Aarhof 31 (tegenover Mango)


Meer nieuws

Advertorial Verzorging vandaag 17:42

Sander deelt het geheim achter het succes met zijn website debaardman.nl

Vandaag hebben we het genoegen om te praten met een ware specialist op het gebied van baarden en gezichtsverzorging. Sander Beukelaar (inmiddels bekend als De Baardman) is geboren en getogen in ons eigen Alphen aan den Rijn en helpt niet alleen mannen met hun baarden in topconditie te houden, maar biedt ook een uniek inkijkje in de wereld van gezichtsverzorging. 

Advertorial Evenement vandaag 16:51

Kids- en cultuurprogramma voor Zomerspektakel aan het Meer is bekend!

Aan de kids wordt ook gedacht! Tijdens het Zomerspektakel aan het Meer op zondag 2 juni valt er traditiegetrouw weer genoeg te beleven voor zowel jonge als oudere kinderen. De hele dag kunnen kids van alle leeftijden zich gratis vermaken met springkussens, bungeetrampolines, de sweeper, het reuzenrad, gave optredens, glittertattoos en nog veel meer.

Overige vandaag 15:38

Alphens.nl geeft gastles over journalistiek op basisschool Het Vianova

Afgelopen dinsdag was het zover: het team van Alphens.nl gaf een gastles bij basisschool Het Vianova in het kader van hun project ‘Hoe het nieuws wordt gemaakt’. We waren ontzettend enthousiast om de leerlingen van vier groep 7-klassen mee te nemen in de boeiende wereld van de journalistiek en onze passie voor nieuws met hen te delen.

Overige vandaag 14:14

Heropening SamenHuis: Een nieuw begin na verbouwing 

Na een periode van verbouwing en vernieuwing is het met trots dat het bestuur en coördinatoren van SamenHuis aankondigen dat de deuren opnieuw worden geopend om gasten te verwelkomen. "We zijn verheugd om onze gasten weer te kunnen ontvangen in onze vernieuwde ruimtes", aldus het bestuur.

Advertorial Politiek plein vandaag 13:33

Politiek inloopspreekuur in Hazerswoude-Rijndijk

Maandagavond 3 juni houdt de fractie van GroenLinks van 19:30 tot 20:15 uur inloopspreekuur in Buurthuis De Som, aan de Joseph Haydenlaan 5 in Hazerswoude-Rijndijk. De gemeenteraadsleden zitten hier klaar voor al je vragen of aandachtspunten. Kom dus langs, ze horen graag wat jij belangrijk vindt!

Politie en handhaving vandaag 12:30

Kordate actie van 7-jarig meisje redt haar vader

Zondag 26 mei omstreeks 09:30 uur ontving de politie een melding van een onwelwording in een woning. Een 7-jarig meisje zag dat haar vader onwel werd en twijfelde geen moment. Ze belde direct haar moeder, die vervolgens de hulpdiensten inschakelde.