Scala College

Woensdag geen fysieke lessen op Scala College Nieuwe Sloot vanwege stroomstoring

De locatie Nieuwe Sloot van het Scala College kampt met een stroomstoring. Het oplossen van deze stroomstoring gebeurt woensdag, maar dat heeft wel gevolgen voor de fysieke lessen die normaal gesproken op die dag worden gegeven.

De stroomstoring zorgt ervoor dat het Scala College geen beroep kan doen op de luchtbehandelingskasten die zijn geïnstalleerd om het gebouw te ventileren. Maar dit heeft geen gevolgen voor de lessen die dinsdag in het gebouw worden gegeven. De school zet namelijk de ramen open om te kunnen blijven ventileren.

Voor de lessen op woensdag heeft het wel gevolgen. Omdat de stroom afgekoppeld moet worden tijdens de reparatie, kunnen er op de locatie Nieuwe Sloot van het Scala College woensdag de hele dag geen fysieke lessen worden gegeven. Er wordt daarom voor één dag overgeschakeld op het geven van online lessen. Leerlingen en ouders zijn hiervan op de hoogte gebracht. Een uitzondering geldt voor de D-locatie, daar kunnen de lessen woensdag gewoon doorgang vinden.


Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Alphense Zendmast vandaag 12:06

Alphense zendmast blauw en geel verlicht voor Alphen Samen Sterk

Zaterdagavond 8 mei is de Alphense zendmast verlicht voor Alphen Samen Sterk, de kledingactie die in het leven is geroepen om de door corona getroffen Alphense horecagelegenheden te steunen. De zendmast zal verlicht zijn in de kleuren blauw en geel, de kleuren van Alphen Samen Sterk.

Advertorial Winkels vandaag 10:58

Gek op wijn? Kom werken bij La Bodega '87!

Dé wijnspeciaalzaak en wijnbar van Alphen aan den Rijn, La Bodega ’87, is op zoek naar een nieuwe collega. Ben jij niet alleen een wijnliefhebber maar ook een (aankomend) kenner? Dan is Dennis misschien wel op zoek naar jou! La Bodega ’87 zoekt een allround medewerker die zich thuis voelt in een kleine organisatie.

Blog Opinie gisteren 19:59

MINERVA Terrasdomper

We hebben het allemaal moeilijk met dat hele jaar corona. Ondernemers hebben het echter nog een graadje moeilijker en dan vooral ondernemers die zich bezighouden met kunst, cultuur, evenementen en horeca. Er is gewoon amper perspectief.

Sport gisteren 18:43

SERA en Alphens.nl sponsoren Fort Alpha

Bij het outdoor sportpark Fort Alpha kun je naar hartenlust sporten in de buitenlucht. SERA en Alphens.nl sponsoren naast de benummering van alle obstacles ook beide een obstacle. Hiermee hopen we dat Ricardo kan blijven uitbreiden en individuen en groepen kan blijven motiveren om te sporten.

Gemeente gisteren 16:22

Gemeente vraagt inwoners naar hun visie op toekomstbestendig begraven

De huidige begraafplaatsverordening moet worden geoptimaliseerd, dit met het oog op toekomstbestendig begraven. Dit voorjaar wordt hier een beleidsvisie voor gemaakt. Om dit samen te stellen vraagt de gemeente naar de visie van inwoners op toekomstbestendig begraven.