La Bodega '87
Advertorial Winkels

Woensdag Wijndag: de heerlijke Vermentino van Les Bertholets

Deze keer geeft wijnspeciaalzaak La Bodega ’87 je inspiratie voor een fantastische wijn bij Aziatische gerechten, zomerse salade of kipgerecht. Deze week gaan ze voor de Vermentino van Les Bertholets! ⁠

Franse Vermentino

Vrolijk geurende Vermentino. Deze Franse wijn doet denken aan bakken met sappig wit fruit en lindebloesem. In de mond is de wijn iets vettig. Door de verfijnde en frisse citrus zuren ontstaat er een perfecte balans. ⁠De ideale wijn voor een zwoele zomeravond, waarbij je nog heerlijk in de tuin of op je balkon kan genieten van een diner.

Koel hem tot 10°C en schenk hem bij de borrel. Een andere, aantrekkelijke optie is de wijn open te trekken bij Aziatische gerechten, zoals een Thaise salade met vruchten, kip en cashewnoten, gebakken vegetarische noedels of gegrilde inktvis in zoetzure saus. Hij kan prima een beetje pit en kruidigheid aan. Wat staat er bij jou vanavond op het menu?

De wijnen van Les Bertholets

⁠De wijnen van Les Bertholets zijn afkomstig uit de Languedoc-Roussillon regio in Frankrijk. Bij La Bodega ’87 vind je een uitgebreid assortiment van Les Bertholets. Denk eens aan de fantastische Chardonnay met karakteristiek ‘botertje’ of het Zuid-Franse trio Grenache, Syrah en Mouvèrdre (GSM), een echte rode wijn om bij te eten.

Alle wijnen van Les Bertholets koop je bij wijnspeciaalzaak La Bodega ’87 extra voordelig, namelijk 5+1 gratis. Alle combinaties zijn mogelijk. In het assortiment vind je rode, witte en rosé wijn. Welk is jouw favoriet?

La Bodega ’87 is geopend van woensdag tot en met zaterdag. Je vindt de wijnwinkel en wijnbar op de Raadhuisstraat 410. Meer weten over wijn en op de hoogte blijven van alles rondom La Bodega ’87? Volg hen op Facebook en Instagram. Online wijn kopen? Bekijk het assortiment op labodega87.nl.


Meer nieuws

Advertorial Actie vandaag 17:02

Grote showroomuitverkoop bij Dutch Dream Slaapcomfort in Alphen aan den Rijn!

Ben jij op zoek naar een nieuwe boxspring van hoogwaardige kwaliteit? Dan heeft Dutch Dream iets speciaals voor jou in petto! De winkel in Alphen aan den Rijn heeft nu een grote showroomuitverkoop, waarbij je kunt profiteren van uitzonderlijke kortingen op een breed scala aan slaapartikelen.

Markt / Braderie vandaag 15:51

Voorverkoop kinderrommelmarkt op Koningsdag al volgeboekt

Bijna overal is er op Koningsdag een vrijmarkt, zo ook in Alphen aan den Rijn. Dit jaar vindt de traditionele kinderrommelmarkt plaats in het Burgemeester Visserpark. Op zaterdag 6 april kregen mensen de kans om een plekje te bemachtigen; in de voorverkoop zijn alle plaatsen inmiddels verkocht.

Overige vandaag 12:19

Samen sterk tegen pesten op de Landelijke Dag tegen pesten

Vandaag vieren we de 'Landelijke Dag tegen Pesten', een dag gewijd aan het bestrijden van pestgedrag en het vergroten van bewustzijn, ongeacht de doelgroep. Pesten blijft een actueel en belangrijk onderwerp waar we gezamenlijk tegen optreden om positieve groepsvorming te stimuleren.

Advertorial Verkeer en vervoer vandaag 09:27

Laat jouw auto-olie verversen zonder afspraak bij Auto Service Alphen B.V.!

Om ervoor te zorgen dat de motor van hun auto goed blijft functioneren, moeten automobilisten om de zoveel tijd de motorolie laten verversen. Bij Auto Service Alphen B.V. hebben klanten de mogelijkheid om hun olie te laten verversen zonder vooraf een afspraak te maken.