La Bodega '87
Advertorial Winkels

Woensdag Wijndag én de wijnbar van La Bodega ’87 gaat weer open!

Goed nieuws voor de wijnliefhebbers: de wijnbar van wijnspeciaalzaak La Bodega ’87 opent aanstaande vrijdag haar deuren weer. Na lang gesloten te zijn geweest en een mini verbouwing is het team van La Bodega ’87 en weer klaar voor om gasten te ontvangen in hun wijnbar. Uiteraard hebben ze deze week ook weer een speciale Woensdag Wijndag tip voor jullie!

Kom genieten in de wijnbar

“We zijn ontzettend blij dat de wijnbar weer open mag”, vertelt Dennis enthousiast. “Ik kom oorspronkelijk uit de horeca vandaan en kon niet wachten tot de wijnbar weer open mocht voor drankjes en proeverijen.” Tijdens de sluiting heeft de wijnbar een kleine verbouwing ondergaan. “We hebben nu plek voor DUO proeverijen, een gezellige ronde tafel en uiteraard zijn de knusse banken er ook nog.”

De wijnbar is op de volgende datums geopend voor een drankje of duo proeverij:
Vrijdag 25 juni
Zaterdag 26 juni
Vrijdag 2 juli – met livemuziek van Rooftop (entree € 5)
Zaterdag 3 juli
Vrijdag 9 juli
Zaterdag 10 juli

Vooraf reserveren kan door te mailen naar info@labodega87.nl of te bellen naar +31636103787. Vanaf 11 juli tot en met 25 augustus is de bar gesloten in verband met de zomervakantie. Vanaf 25 augustus kan je op donderdag, vrijdag en zaterdag terecht bij de wijnbar tot 00:00 uur.

Woensdag Wijndag: Chateau De l'Éclair

De dieprode Beaujolais heeft een mooie concentratie van rood fruit, jam, iets aards en mineralen. Deze wijn is beslist geen 'beaujolaitje', maar een echte serieuze wijn.⁠ Door de fijne zuren, het sappige fruit en de zachte tannines combineren Beaujolais wijnen met een groot aantal gerechten. Van gegrilde kip tot gegrilde vis en van quiche tot allerlei kazen. Deze wijn is ook ideaal voor later op de avond.

Je kan deze het beste drinken op een tempratuur van 14-16 graden. Een leuk weetje: de oprichter en voormalig eigenaar van Chateau de l’Éclair, Victor Vermorel, heeft een prachtige erfenis nagelaten met deze wijn. In 1891 heette een deel van het landgoed ‘La Réserve’. Dit gedeelte heeft hij zelf aangeplant en bewerkt om nieuwe methoden te testen. Deze methoden hebben de wijnwereld voorgoed veranderd! Deze rode Beaujolais is gemaakt om hem te eren en brengt de oude en nieuwe technieken bij elkaar om een mooie wijn te produceren.

La Bodega ’87 is geopend van dinsdag tot en met zaterdag. Je vindt de wijnwinkel en wijnbar op de Raadhuisstraat 410. Meer weten over wijn en op de hoogte blijven van alles rondom La Bodega ’87? Volg hen op Facebook en Instagram. Online wijn kopen? Bekijk het assortiment op labodega87.nl.


Meer nieuws

Advertorial Verkeer en vervoer vandaag 11:49

Rijschool Toppie zoekt gedreven rij-instructeurs voor hun team

Rijschool Toppie, een rijschool in Alphen aan den Rijn, is op zoek naar enthousiaste rij-instructeurs om hun team te versterken. Het behalen van een rijbewijs is een belangrijke mijlpaal in het leven van velen, en Rijschool Toppie streeft ernaar om dit moment voor hun leerlingen onvergetelijk te maken door hoogwaardige begeleiding te bieden.

Feestdagen vandaag 10:01

Bekijk hier alle activiteiten voor Koningsdag 2024!

Dit weekend viert heel Nederland de verjaardag van de koning, en ook in Alphen aan den Rijn belooft het een feestelijke dag te worden! Benieuwd naar wat jij kunt doen zaterdag? Lees snel verder!

Advertorial Evenementen vandaag 09:07

Word vriend van het Bevrijdingsfestival

Het is bijna zover. Op 5 mei vieren we onze vrijheid met het gratis Bevrijdingsfestival in het centrum van Alphen. Vind jij het belangrijk om elk jaar stil te blijven staan bij onze vrijheid? En houd je ook van een feestje? Word dan Vriend van het Bevrijdingsfestival en doneer eenmalig een bedrag naar keuze.

Advertorial Sport gisteren 17:43

D.O.S. viert groot succes met Clubkampioenschap

Op zondag 21 april kwamen de schijnwerpers te staan op de turntalenten van Gymnastiekvereniging D.O.S. Alphen aan den Rijn tijdens het Clubkampioenschap voor recreatieve turners en turnsters. Met een deelname van 155 enthousiaste leden, waarvan velen voor het eerst deelnamen aan een wedstrijd, was het een sportieve en gezellige dag.

Politiek gisteren 16:22

Gemeentelijke erepenning voor Museumpark Archeon

Tijdens een feestelijke Limesbijeenkomst is woensdag 24 april de gemeentelijke erepenning door burgemeester Liesbeth Spies uitgereikt aan Museumpark Archeon. Het museum krijgt de penning voor verdiensten voor gemeente Alphen aan den Rijn op het gebied van educatie, cultuurbehoud, toerisme, sociale betrokkenheid en werkgelegenheid.