La Bodega '87
Advertorial Winkels

Woensdag Wijndag: met EIVI haal je Ibiza naar Nederland

Deze Woensdag Wijndag gaat La Bodega '87 voor een écht zomers wijntje waarbij je het gevoel hebt dat je je op Ibiza waant! De zomervakantie is begonnen en zij halen een stukje Ibiza naar Nederland. De populaire wijn EIVI is nu ook te koop bij La Bodega ’87 en moet je zeker eens geprobeerd hebben.

EIVI The Embraced Wine

EIVI is een albariño uit Galicië en heeft een schitterende goudgele kleur. De wijn heeft een subtiele houtlagering en is prachtig in balans met mooie frisse fruitzuren. Je proeft en ruikt aroma’s van rijpe citrus en maracuja. Deze witte wijn is een Rias Baixas en is één van de favoriete begeleiders in de Ibiziaanse keuken. Je vindt hem dan ook bij veel restaurants en cafés op het zonnige eiland op de kaart.

Om iedere fleshals prijkt een bohemian armbandje. Dit armbandje is niet zomaar een leuk cadeautje maar staat voor liefde en voorspoed. Geef de armband aan degene met wie je de fles samen drinkt en het zal jullie beide geluk brengen!

La Bodega ’87 is geopend van woensdag tot en met zaterdag. Je vindt de wijnwinkel en wijnbar op de Raadhuisstraat 410. Meer weten over wijn en op de hoogte blijven van alles rondom La Bodega ’87? Volg hen op Facebook en Instagram. Online wijn kopen? Bekijk het assortiment op labodega87.nl.


Meer nieuws

Advertorial Theater gisteren 16:57

Een laatste staande ovatie voor Van de Veerdonk!

Het is jammer maar waar. Mark van de Veerdonk, de virtuoze cabaretier uit Brabant, maakt zich klaar om zijn carrière in de schijnwerpers af te sluiten. Na bijna 40 jaar op de planken, waarin hij het publiek trakteerde op 17 briljante cabaretprogramma's, vindt hij het tijd voor een nieuwe uitdaging. "Herenkapper in Boekel, astronaut, filemelder op Schiermonnikoog. Ik zie wel," grapt hij.

Rechtszaak gisteren 15:40

Man krijgt werkstraf voor smokkelen hasj in Alphense gevangenis

Een 21-jarige man uit Schiedam is door de rechter in Den Haag veroordeeld tot een werkstraf van veertig uur voor het binnensmokkelen van hasj in de Penitentiaire Inrichting in Alphen aan den Rijn. De veroordeling volgde op een incident tijdens het bezoekuur, waarbij de man iets aan een gedetineerde overhandigde. Een oplettende bewaker merkte het verdachte gedrag op, wat leidde tot de ontdekking van het smokkelwaar.

Maatschappelijk gisteren 11:49

Praxis Alphen aan den Rijn schenkt hout voor Stadstuin De Schittering

Op 10 maart werd Stichting Help Anders aangenaam verrast door een gulle donatie van hout door Praxis Alphen aan den Rijn. Het ging om kromme delen die niet meer verkocht konden worden, maar die nu zijn omgetoverd tot een prachtige bank voor stadstuin De Schittering, gelegen in de Edelstenenbuurt.

Verkeer en vervoer gisteren 10:35

NS zet treinen zaterdag paar minuten stil uit protest tegen geweld

In reactie op toenemend geweld tegen NS-personeel zal de Nederlandse Spoorwegen op zaterdagavond om 22:30 uur alle treindiensten drie minuten lang stilzetten. Dit besluit volgt op een ernstig incident afgelopen weekend, waarbij een conducteur in een dubbeldekkertrein werd mishandeld.