La Bodega '87
Advertorial Winkels

Woensdag Wijndag: met EIVI haal je Ibiza naar Nederland

Deze Woensdag Wijndag gaat La Bodega '87 voor een écht zomers wijntje waarbij je het gevoel hebt dat je je op Ibiza waant! De zomervakantie is begonnen en zij halen een stukje Ibiza naar Nederland. De populaire wijn EIVI is nu ook te koop bij La Bodega ’87 en moet je zeker eens geprobeerd hebben.

EIVI The Embraced Wine

EIVI is een albariño uit Galicië en heeft een schitterende goudgele kleur. De wijn heeft een subtiele houtlagering en is prachtig in balans met mooie frisse fruitzuren. Je proeft en ruikt aroma’s van rijpe citrus en maracuja. Deze witte wijn is een Rias Baixas en is één van de favoriete begeleiders in de Ibiziaanse keuken. Je vindt hem dan ook bij veel restaurants en cafés op het zonnige eiland op de kaart.

Om iedere fleshals prijkt een bohemian armbandje. Dit armbandje is niet zomaar een leuk cadeautje maar staat voor liefde en voorspoed. Geef de armband aan degene met wie je de fles samen drinkt en het zal jullie beide geluk brengen!

La Bodega ’87 is geopend van woensdag tot en met zaterdag. Je vindt de wijnwinkel en wijnbar op de Raadhuisstraat 410. Meer weten over wijn en op de hoogte blijven van alles rondom La Bodega ’87? Volg hen op Facebook en Instagram. Online wijn kopen? Bekijk het assortiment op labodega87.nl.


Meer nieuws

Kunst vandaag 16:16

Alphense kunstenaar VijfB tovert oude silo om tot blikvanger

De Alphense kunstenaar Joost Zwanenburg oprichter van VijfB heeft de oude voersilo van Uilen-dierenpark de Paay in Beesd onherkenbaar omgetoverd tot een waanzinnige blikvanger. Op de silo zijn nu prachtige kamelen weiden te zien.

Overige vandaag 15:32

Gezocht: maatjes voor mensen met dementie

Winnie is dit voorjaar dementiemaatje geworden van dhr. Fraterman. Iedere week fietsen of wandelen ze middag samen. Hoewel hij last heeft van dementie bedenkt dhr. Fraterman altijd zelf de tochten. Onderweg vertelt hij haar over vogels in de polders, waar Winnie veel van leert. 

Advertorial Eten en drinken vandaag 14:55

Verhalen uit Champagne: ontdek de champagnestreek bij La Bodega ’87!

Eigenaar Dennis van Veen reed tijdens zijn vakantie langs de Franse wijngaarden en de champagnestreek, waar hij uiteraard een tussenstop maakte. “Als echte wijnliefhebber en eigenaar van een wijnwinkel, voel je je als een kind in een snoepwinkel bij een champagnehuis in Frankrijk.”

Algemeen vandaag 12:04

Rondleidingen over Zwammerdamschepen weer mogelijk

Je kan je weer aanmelden voor een gratis rondleiding over Romeins Zwammerdam, op dinsdagmiddagen! Dit is de locatie waar het Romeinse vrachtschip, dat in Museumpark Archeon ligt, is gevonden.