Pixabay
Evenementen

Woerdens festival wil ook naar Alphen

De organisatie van het Woerdense festival Summerlake wil ook graag een festival organiseren in Alphen aan den Rijn. De vergunning is aangevraagd bij de gemeente Alphen aan den Rijn. Het feest Winterlake moet plaatsvinden in februari 2020.    

Dit meldt het AD Groene Hart. De organisatie laat aan de krant weten dat zij al langere tijd bezig zijn met het organiseren van een festival in Alphen. De vergunning is op dit moment nog niet rond en de opzet van het evenement is ook nog niet duidelijk. 

Het festival zou plaats moeten vinden op het evenemententerrein aan de Zegerplas, waar ook het Zomerspektakel en Wet 'n Wild Beachfestival worden georganiseerd.


Zelf een leuk nieuwsbericht? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Wilhelmus op de boom
Gemeente vandaag 13:43

Wilhelmus op de boom

Eind april 1945 was het tij geheel ten gunsten van de geallieerden gekeerd. De bevrijding van het nog bezette deel van Nederland was slechts een kwestie van dagen. Het verschuiven van de avondklok van 8 naar 9 uur was een van de eerste tekenen van de naderende bevrijding. In de nacht van 28 op 29 april trouwden Adolf Hitler en Eva Braun. Op de 30e april pleegden ze zelfmoord.  Hitler werd opgevolgd door Groot-Admiraal Dönitz. Zijn belangrijkste opdracht volgens hemzelf was het leven van de Duitsers redden. Daartoe was overgave aan de geallieerden noodzakelijk.