WonenCentraal waarschuwt voor babbeltruc Oasen

WonenCentraal waarschuwt inwoners van Alphen aan den Rijn voor personen die zich voordoen als medewerker van drinkwaterbedrijf Oasen.

Volgens de woningcorporatie zijn er meldingen gedaan over deze 'medewerkers'.

De oplichters doen zich voor als meteropnemer, monteur, inspecteur of watermonsternemer en proberen met een babbeltruc de woning binnen te komen. Eenmaal binnen proberen ze kostbaarheden zoals sieraden en geld te stelen.

WonenCentraal meldt dat medewerkers van Oasen herkenbaar zijn aan hun bedrijfskleding en bovendien altijd een pas van het drinkwaterbedrijf bij zich hebben. "Vraag daarom bij twijfel altijd om deze pas. Kan de persoon aan de deur geen pas tonen? Laat hem of haar dan niet binnen en bel de politie. Of bel bij twijfel eerst (met de deur dicht) even zelf met Oasen", aldus wonenCentraal.


Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in
Adverteer op Alphens.nl
Adverteer op Alphens.nl

Kabalt Vuurwerk december 2023

Meer nieuws

Horeca vandaag 16:28

Njoy opent haar deuren in de Hooftstraat!

Hoewel het een dag later was dan gepland, kon dat de feeststemming niet temperen. Op zaterdag 2 december opende Njoy voor het eerst haar deuren voor gasten!

Werken vandaag 09:36

Vacatureoverzicht: de nieuwste vacatures van week 48

Op zoek naar een nieuwe uitdaging? Hier kan Alphens.nl jou bij helpen! Op onze vacaturepagina vind je vacatures in allerlei branches. Een overzicht van het aanbod dat er de afgelopen week bij is gekomen, check je hier.  

Blog Opinie gisteren 19:59

MINERVA Tweede Kamer

Ik ben reuze benieuwd of Geert Wilders erin slaagt om alle gewenste neuzen dezelfde kant op te krijgen. Op papier is het kippiekak, maar in de praktijk is het reuze lastig. De VVD wil niet. Pieter Omtzigt doet moeilijk. BBB slaat met de vuist op tafel. Zoiets dus.

Politie en handhaving gisteren 17:09

Letselschadejurist vervolgd voor vermeende handtekeningvervalsing in Ridderhofzaak

Jurist Orlando Kadir wordt vervolgd door het Openbaar Ministerie. De Letselschadejurist is door een oud-cliënt, die Kadir bijstond tijdens de schadeafhandeling van de schietpartij in de Ridderhof in 2011, aangeklaagd. Er zou op een contract van Kadir een handtekening staan, echter zou de oud-cliënt deze er niet opgezet hebben.