Alphens

Woning in de Raadhuisstraat maakt plaats voor gloednieuwe villa

Wie door de Raadhuisstraat in Alphen fietst of loopt, is het vast al opgevallen dat er naast de Swaenswijkbrug geen woning meer staat. In plaats daarvan is er een lege vlakte te zien. Wat wordt daar dan gebouwd? Een gloednieuwe villa.

Afgelopen vrijdag is R.A. Van Leeuwen Bouwbedrijf begonnen met de werkzaamheden voor het realiseren van de nieuwe woning. “Voor een particulier opdrachtgever zijn wij vrijdag gestart met de werkzaamheden van ons project aan de Raadhuisstraat 157. De villa die straks op deze plek komt te staan is volledig gemoderniseerd en uitgerust met een kelder en een rieten dak”, weet directeur Wouter Hegeman te vertellen.

Het gaat dus om een vervangende woning. De opdrachtgever is iemand die nu ook al in Alphen woont, maar graag wil verhuizen naar de Raadhuisstraat. “De opdrachtgever kwam bij ons terecht door de vier woningen die wij in Park Rijnstroom hebben gerealiseerd. Dat sprak hem aan. Toen zijn we in gesprek gegaan en de eerste palen zijn nu dus de grond in.”

Het bouwbedrijf zal het komende jaar bezig zijn om de nieuwbouw woning te realiseren. “De verwachting is dat we de villa in het eerste kwartaal van 2022 kunnen opleveren. Met het realiseren van de villa hopen we Alphen weer een stukje mooier te maken!”

Benieuwd hoe de villa er straks uit komt te zien? Onderstaande afbeelding geeft een sfeerimpressie.

Render woning Wilschut woning raadhuisstraat.jpg


Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Advertorial Horeca vandaag 14:50

Vier samen Koningsdag bij Lodge Alphen

Koningsdag komt eraan en dat betekent: tijd voor een feestje, ook nu. Vier samen met vrienden en/of familie jouw Koningsdag op het kleedjesterras bij Lodge Alphen!

Evenementen vandaag 14:00

Party alert: het eerste deel van de line up voor Vrij & Blij 2021 is bekend

Het moment waarop iedereen het afgelopen jaar heeft gewacht, is daar. We mogen weer feesten! Vrij & Blij 2021 belooft in juli twee dagen feest, en bij een goed feest horen grote artiesten. De organisatie is trots dat ze het eerste deel van de line up bekend kunnen maken, deel twee volgt zeer binnenkort.