Josh Walet

Woning tijdelijk onbewoonbaar na slaapkamerbrand

Zaterdagavond is er brand uitgebroken in een woning aan de Madridsingel in Alphen aan den Rijn, de brand ging gepaard met veel rook.

De brand brak rond 22.45 uur uit in de slaapkamer van het appartement. De bewoonster, een vrouw op leeftijd, werd door buren opgevangen. Uiteindelijk is zij door brandweerlieden naar beneden gebracht waarna zij door het ambulancepersoneel onderzocht kon worden. Brandweerlieden hadden het vuur snel onder controle wel is de schade groot in de slaapkamer, hierdoor is de woning tijdelijk onbewoonbaar. Omliggende woningen zijn tijdelijk ontruimd geweest, brandweerlieden hebben die woningen onderzocht op rook en koolmonoxide voordat de bewoners weer terug mochten.

De bewoonster hoefde uiteindelijk niet naar het ziekenhuis vervoerd worden en zal elders de nacht moeten doorbrengen. Stichting Salvage is in kennis gesteld om de bewoonster bij te staan bij de schade afhandeling. De oorzaak van de brand is niet bekend.

JW1_2922.JPG


Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in
Adverteer op Alphens.nl
Adverteer op Alphens.nl

Meer nieuws

Advertorial Algemeen gisteren 18:12

De hele zomervakantie de beste kinderfilms bij Castellum!

Vier je zomervakantie met Tante Rita! De familie Dubbel doet mee aan een chocoladewedstrijd, maar door problemen in de chocolaterie moeten ze verhuizen naar een camping. Wanneer de kakkineuze Ria Bakzeil hoort van hun deelname, gebeuren er vreemde dingen en lijkt het alsof de familie gesaboteerd wordt.

Algemeen gisteren 14:02

Veiligheidsdag 2024: Kom naar Fort Alpha voor een spannende uitdaging

Op zaterdag 31 augustus 2024 staat Alphen aan den Rijn in het teken van de jaarlijkse Veiligheidsdag. Dit evenement vindt o.a. plaats bij Fort Alpha en biedt tussen 11:00 en 14:00 uur tal van activiteiten voor jong en oud. Een van de hoogtepunten is de uitdagende stormbaan, waar deelnemers de kans krijgen om de snelste tijd neer te zetten en een bijzondere prijs te winnen.

Algemeen gisteren 12:03

Jeugdleden Castellum doen verdienstelijk mee aan NK Beachvolleybal

In het weekend van 6 en 7 juli vond het NK Jeugd Beachvolleybal plaats bij Irene Beach in Bilthoven en Zomerkade in Huizen. In totaal streden 136 teams in diverse leeftijdscategorieën om de felbegeerde titel: Nederlands Kampioen! Daarbij waren ook 3 jeugdleden van Castellum aanwezig die verdienstelijk meestreden om de medailles.

Algemeen 23 jul. 2024 13:36

Natuurmomenten doet oproep voor betere waterkwaliteit

In Nederland is de waterkwaliteit een toenemend probleem, en ook in Alphen aan den Rijn hebben wij te maken met de gevolgen van slechte waterkwaliteit. Natuurmonumenten roept inwoners daarom op om de petitie voor schoon water te tekenen.