Kocomon Vastgoed

Woningen boven pand Siebel

Kocomon Vastgoed gaat woningen bouwen in de Van Mandersloostraat, boven het pand waar Siebel voorheen was gevestigd.  

Sinds begin februari staat het pand waar juwelierswinkel Siebel heeft gezeten leeg. Boven het pand komen nu twee woonappartementen. “In het verleden was dit ook al het geval”, vertelt Bert Kok, eigenaar van Kocomon Vastgoed. “Er woonde toen een man boven in het pand en beneden had hij zijn winkel.” Eenzelfde plan ligt nu opnieuw klaar. De ruimte onder de twee woonappartementen zal gebruikt blijven worden voor commerciële doeleinden.

De plannen liggen klaar, maar met de verbouwing is nog niet gestart. Kocomon Vastgoed is nog op zoek naar een aannemer. Zodra die gevonden is kan er gestart worden met het realiseren van de woonappartementen.


Zelf een leuk nieuwsbericht? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Advertorial Horeca gisteren 15:24

Voordelig eten bij Bregje

Hoera! Proeflokaal Bregje heeft 25 vestigingen door heel Nederland. Om dat te vieren kun je in de maand september extra voordelig eten bij Proeflokaal Bregje.

Sport gisteren 14:07

Ex-profs tegen amateurs: ongelijke strijd

Vorig seizoen was het in de eerste klasse A een vreemde competitie. Wekelijks sprake van een nieuwe koploper. In de Hoofdklasse A lijkt het dit jaar een zelfde beeld te krijgen. Na drie wedstrijddagen is nog geen enkele club zonder puntenverlies.

Gemeente gisteren 12:16

De oorlog in beeld

Toen op 7 mei 1945 bekend werd dat een dag later een stoet van de Prinses Irenebrigade en geallieerden via de Rijndijk naar Den Haag te zien zou zijn, regelden de zusters van ’t Zwaantje, Rijndijk Oost, dat de kinderen van de Rijndijk, de Groenendijk en Koudekerk in optocht konden gaan kijken naar hun berijders. Op zich al een unieke samenwerking tussen het katholieke Hazerswoude en het protestantse Koudekerk.   

Evenementen 14 sep. 2019 12:28

Taptoe viert dertigste editie

Op zaterdagavond 14 september viert Taptoe Alphen de dertigste editie van het evenement. Verschillende muziekkorpsen uit de regio komen naar het Stadhuisplein om op te treden.

Advertorial Horeca 14 sep. 2019 10:51

Feestelijke avond bij De Zaak

Op dinsdag 17 september is het feest bij Grandcafé de Zaak. Op de vooravond van de jaarmarkt gaat het dak er 's avonds af!