Woonforte

Woningen De Barones enorm populair: ruim 4000 aanmeldingen voor 131 woningen

Aan de Prinses Margrietlaan is afgelopen jaar een kantoorgebouw volledig getransformeerd tot appartementencomplex. Eind februari gingen de 131 woningen in de verhuur. En dat lieten Alphenaren zich geen twee keer zeggen.

Ruim 4000 woningzoekenden hebben zich aangemeld voor de appartementen. Waarom dit zo hoog is? Volgens Woonforte, verhuurder van De Barones, is dit omdat jongeren en herstarters hier voorrang kregen. Ook werden de huurhuizen verdeeld door middel van een loting, niet op basis van iemands inschrijfduur. Omdat deze woningzoekenden vaak weinig kans maken, hebben zij zich massaal aangemeld voor deze 131 huurwoningen om een huis te krijgen in de huidige woningcrisis.

Het appartementencomplex bestaat uit studio’s, tweekamer-woningen en driekamer-woningen. Inmiddels zijn de huurders geselecteerd en vinden intakegesprekken plaats. Naar verwachting zullen alle huurwoningen voor de zomer bewoond zijn.


Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in
Adverteer op Alphens.nl
Adverteer op Alphens.nl

Meer nieuws

Advertorial Evenementen vandaag 09:17

Veldsink Advies Carrière Event in Zevenhuizen

Onder het genot van een hapje en een drankje kennismaken met misschien wel jouw nieuwe baan en collega’s. Het kan! Veldsink Advies organiseert op 15 juni 2023 het Veldsink Advies Carrière Event in Zevenhuizen. Tijdens dit evenement maken mensen kennis met het werk in de verzekeringsbranche en onderzoeken ze of het werk in deze sector bij hen past.

Sport vandaag 08:09

Alphia speelt ook volgend seizoen in de 2e klasse

Wat een ontknoping van het seizoen 2022-2023 werd het gisteren op De Bijlen. Het hele seizoen waren alle teams aan elkaar gewaagd en daardoor bleef het spannend tot de laatste wedstrijd. De opdracht voor Alphia voorafgaand aan de wedstrijd tegen Esto was duidelijk. De Alphianen moesten winnen om een veilige plek in de ranglijst te behalen. 

Sport vandaag 08:06

ARC 1 sluit af met nederlaag

De belangen waren groot voor ARC. Als Nieuwenhoorn niet zou winnen en ARC wel dan zou de 3e periode een prooi zijn voor ARC. Het eerste gebeurde, maar ARC verloor met 1 - 0 van Capelle.

Sport vandaag 08:04

Boys 1 sluit af met zege en elfde plek

Alphense Boys sloot het seizoen ’22-’23 op Eerste Pinksterdag af met een 4-1 overwinning bij Alcides en - uiteindelijk – met een elfde plaats op de ranglijst. De doelstelling (vier of vijf clubs onder zich houden) werd daarmee behaald en ook in het nieuwe seizoen is Boys 1 dus Vierde Divisionist.