WOODSTONE
Advertorial Horeca

WOODSTONE Pizza & wijn Delivery in Alphen

Helaas heeft ook WOODSTONE Pizza in Alphen de deuren moeten sluiten. “Heel vervelend, maar de gezondheid van onze gasten en medewerkers is natuurlijk het belangrijkst.” Maar gelukkig blijft hun afhaal en delivery gewoon geopend!

Via de speciale bestelsite bestelwoodstonepizza.nl vind je het ruimste assortiment. Hier bestel je al jouw favoriete pizza’s, pasta’s en salades. Maar ook pizza sticks, verse aioli dip en zelfs de beroemde toetjes. Op de bestelsite vind je ook de combi deals waarmee je extra voordelig een drankje en Ben & Jerry’s ijsje bij de pizza kunt mee bestellen.

Ook kan je via de bestelsite de speciale DIY pizza pakketten bestellen om thuis je eigen verse WOODSTONE pizza te bakken. In een pakket zit alles wat je nodig hebt voor twee super verse pizza’s. Niet alleen lekker, maar ook super leuk om te doen!

Bezorgactie

In de komende weken dat het restaurant gesloten is, verloot WOODSTONE onder alle bestellingen 5x een cadeaubon ter waarde van € 20, te besteden in het restaurant als WOODSTONE weer open is. Alle bestellingen doen automatisch mee, je hoeft niks in te vullen. En hopelijk mag WOODSTONE over vier weken de deuren weer openen om jullie allemaal weer te verwelkomen in het restaurant.

Tot die tijd: stay safe and order pizza!
bestelwoodstonepizza.nl


Meer nieuws

Van 0 naar 20 vandaag 18:41

Van 0 naar 20: het weer

Tja, kijk naar buiten en je weet het eigenlijk al. Het is herfst. En dat betekent regen, wind en lage temperaturen. Maar ja, dat schema blijft roepen. En omdat de 20 van Alphen al in maart gelopen gaat worden, zullen Stefan en Mitchell toch moeten blijven trainen. Motivatie vinden dus!

Advertorial Economie vandaag 17:15

Wouter Sjerp: hét juiste advies voor jouw hypotheek

Voor vele Alphenaren zal dit gezicht of deze naam wel bekend klinken. De goedlachse Wouter, geboren en getogen in Alphen aan den Rijn, heeft menig dorpsgenoot al voorzien van juist advies qua hypotheek. En nu pakt hij dat nog beter aan. Hij is dé hypotheekspecialist van Alphen.

Blog Op reis met Naomi vandaag 15:26

Op reis met Naomi: Unleash the Power Within

Deze week ben ik even wat later, wat komt door mijn 4-daagse online evenement ‘UPW’ (Unleash the Power Within) van Tony Robbins, waarin ik vier dagen volledig ondergedompeld ben in persoonlijke ontwikkeling. Concrete handvatten, bijzondere en leerzame verhalen, mooie meditaties, diepe inzichten, vele realisaties, verbinding; met mijzelf en met andere deelnemers (11.000 uit maar liefst 139 landen!).