WOODSTONE
Advertorial Horeca

WOODSTONE THUIS – De beste pizza’s bij jou thuis bezorgd!

In deze rare tijden is niets zoals we gewend zijn. We zijn meer thuis en brengen minder tijd door met vrienden. Gelukkig kan je het thuis ook gezellig maken, en nu is dat nog makkelijker. Je kan je favoriete WOODSTONE pizza's en pasta's namelijk nu ook thuis laten bezorgen!

WOODSTONE heeft het tot hun missie gemaakt om de traditionele kijk op pizza radicaal op zijn kop te zetten. Kan het lekkerder? Kan het gezonder, verser en verrassender? En kan de ervaring uit het restaurant naar je toe worden gebracht? "De situatie heeft ons gedwongen daar snel over na te gaan denken en gelukkig wisten we na vier dagen – JA, dit gaat ons lukken!" legt Cindy Koning van WOODSTONE uit. 

Proef het verschil – nu ook thuis

Bij WOODSTONE zijn verse ingrediënten, duurzame producten en ambachtelijkheid vanzelfsprekend, ook nu ze de producten naar jou toe komen brengen. En dat proef je! In samenwerking met hun partner Thuisbezorgd brengen ze jouw WOODSTONE-moment nu gewoon naar je toe.

Natuurlijk kan je de beroemde WOODSTONE pizza’s bestellen, maar ze hebben ook heerlijke pasta’s en salades in het assortiment. Wat ze precies bij jou bezorgen kan je op de Thuisbezorgd site of in hun app zien. "We werken nu nog met een tijdelijk ingekort menu met onze top 10 bestsellers, maar we hopen snel uit te breiden naar het volledige menu."

Take Away

Natuurlijk kan je alle gerechten van het thuisbezorgd menu ook komen afhalen. Je vindt WOODSTONE Alphen aan de Hoofdstraat 2A. Bel je bestelling even door, dan zorgen zij dat het klaar staat. Het telefoonnummer is 0172-551299. 

Cadeaubon

Heb je nu geen trek in pizza, of wil je WOODSTONE op een andere manier steunen? Op de website of in de vestiging kan je ook cadeaubonnen aanschaffen. Deze zijn in te wisselen als de restaurants weer open zijn. Leuk om cadeau te geven aan iemand die je nu niet mee uit eten kunt nemen!

faces4.JPG boxes.JPG


Zelf een leuk nieuwsbericht? Whatsapp ons!
Zelf een leuk nieuwsbericht? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Blog Opinie gisteren 19:59

MINERVA Vakantie

Hoewel de grenzen opengaan en de vliegtuigen worden afgestoft, denk ik toch dat er veel meer mensen dan andere jaren gewoon thuis vakantie gaan vieren. Dat mag geen probleem zijn, want er is een mooie warme zomer voorspeld.

Evenementen gisteren 18:14

Na regen komt zonneschijn… in 2021 weer naar Zomerspektakel

“Alsof het zo heeft moeten zijn dat de weergoden het dit weekend laten afweten”, zegt Stanley de Looze ondertussen kijkend naar een bewolkte en grauwe lucht. Het is voor nu goed dat het Zomerspektakel aan het Meer is doorgeschoven naar volgend jaar, doelend op de bak regen die vrijdagmorgen uit de lucht kwam vallen. Maar het blijft wel een gemis. 

Advertorial Horeca gisteren 14:42

Sportsbar Alphen opent de deuren

Ouderwets gezellig sport kijken met vrienden en een drankje. Een sporthonk vol gezelligheid en lawaai, het mag weer! De Sportsbar Alphen gaat open, daar hebben ze lang op moeten wachten.

Wonen en bouwen gisteren 13:53

110 leerlingen ontwerpen hun eigen duurzame wijk

Ruim 110 leerlingen van twee scholen uit de regio zijn dit jaar de uitdaging aangegaan om een duurzame wijk te ontwerpen. Na een online kick-off in maart van dit jaar gingen de leerlingen in teams aan de slag. Zij bedachten creatieve oplossingen voor een toekomstbestendige wijk in de polder Gnephoek. Op 11 juni wordt tijdens de online finale het winnende team bekendgemaakt.

Overige gisteren 13:10

Vrouwelijke DJ’s verbreken wereldrecord langste female DJ-marathon

Op donderdag 4 juni hebben 137 vrouwelijke DJ’s het wereldrecord van langste female DJ-marathon verbroken. Ze hebben 7 dagen lang, 24 uur per dag non-stop muziek hebben gedraaid in DJ School Alphen. Met deze wereldrecordpoging wilden de organisatoren onder andere benadrukken dat er genoeg ‘DJane’s’ zijn die het DJ-vak verstaan.