Advertorial Economie

Woondroom Alphen krijgt van eigen klanten een 9,1 op prijs/ kwaliteit!

De huizenmarkt zit redelijk op slot en er zijn makelaarskantoren die dreigen om te vallen: de makelaardij kampt met de nodige uitdagingen. Maar Woondroom Alphen kan moeiteloos alle problemen te omzeilen.

Het Alphense makelaarskantoor is het afgelopen jaar behoorlijk gegroeid in naamsbekendheid. De nieuwe, frisse kantoorlocatie aan het Thorbeckeplein en de deelname aan het RTL 5-programma Makelaars met een Missie hebben daar ongetwijfeld aan meegeholpen.

Maar hoe goed je locatie en je marketing ook zijn, in the end draait het voor een makelaar maar om één ding: kan ik mijn klanten datgene bieden wat ze zoeken? Geef ik echt uitstekende service en ontzorg ik mijn klanten echt?

En uitstekende service blijkt precies de reden te zijn dat Woondroom het zo goed doet. Keer op keer weet eigenaar Gaby Paans woondromen waar te maken. En met een werkwijze die mensen aanspreekt. 'Flexibel', 'deskundig' en 'reageert snel' zijn termen die in veel klantbeoordelingen terugkomen. Structureel positieve recensies dus, zowel van aankopende als verkopende klanten. Wat kan een makelaar zich nog meer wensen?!

Op de website van Woondroom Alphen kunt u alle beoordelingen lezen. Bel Woondroom Alphen nu en zet ook uw huis te koop!

Woondroom Alphen
Hooftstraat 33
2406 GD Alphen aan den Rijn
Telefoon: 0172 - 76 4444
E-mail: info@woondroomalphen.nl
Website: www.woondroomalphen.nl


Zelf een leuk nieuwsbericht? Whatsapp ons!
Zelf een leuk nieuwsbericht? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Overige vandaag 15:30

Bloemen en brieven ter nagedachtenis aan slachtoffer steekpartij

In de nacht van zaterdag op zondag vond er een steekincident plaats in een woning aan de Robijnstraat in Alphen. Hierbij is een 16-jarige jongen uit Amsterdam overleden. Ter nagedachtenis aan het slachtoffer zijn er bloemen en brieven neergelegd op het Topaasplantsoen.

Overige vandaag 14:48

Krijgt Alphen een locatie voor Real Life Gaming?

Sinds 2018 bieden Sebastiaan Thie en Roy van Ommen Real Life Gaming (RLG) aan. Hun doel is om de nieuwe generatie kinderen uit te dagen door sport en gamen met elkaar te combineren. Thie en Van Ommen hebben de gemeente Alphen aan den Rijn nu ook benaderd voor een locatie in Alphen.

Overige vandaag 13:44

SAVA organiseert Internationale Vrouwendag

Op 8 maart is het Internationale Vrouwendag. Dit is een dag die vrouwen over de hele wereld, in elke cultuur op haar eigen manier, vieren. Het is een dag waarop verbinding, samenwerking en solidariteit centraal staan. Ook in Nederland is worden activiteiten en evenementen georganiseerd voor Internationale Vrouwendag. Het thema van dit jaar is Vrijheid, wat betekent vrijheid voor jou?

Advertorial Evenementen vandaag 12:39

MidWeekConcert van de NMSA

Op woensdag 4 maart kun je genieten van een zeer gevarieerd muzikaal programma tijdens het MidWeekConcert van de Nieuwe Muziekschool Alphen.

Blog Opinie vandaag 11:50

Alleen ARC voetbalt komend weekeinde

Van de Alphense clubs komt komend weekeinde alleen ARC in actie. Mark Evers en zijn mannen gaan in Barendrecht voetballen tegen Smitshoek. ARC en Smitshoek zijn tot heden volkomen gelijkwaardig aan elkaar.

Algemeen vandaag 11:07

“Ik voel me zeker geen held”

Op woensdag 12 februari duwde Alphenaar Tommy Heineman (27) een vrouw (87) zachtjes de vangrail in toen hij zag dat de vrouw onwel was geworden achter het stuur. Bij ons doet hij, samen met medebetrokkene Mark Vollbregt (37), eenmalig zijn verhaal.