Advertorial Economie

Woondroom Alphen krijgt van eigen klanten een 9,1 op prijs/ kwaliteit!

De huizenmarkt zit redelijk op slot en er zijn makelaarskantoren die dreigen om te vallen: de makelaardij kampt met de nodige uitdagingen. Maar Woondroom Alphen kan moeiteloos alle problemen te omzeilen.

Het Alphense makelaarskantoor is het afgelopen jaar behoorlijk gegroeid in naamsbekendheid. De nieuwe, frisse kantoorlocatie aan het Thorbeckeplein en de deelname aan het RTL 5-programma Makelaars met een Missie hebben daar ongetwijfeld aan meegeholpen.

Maar hoe goed je locatie en je marketing ook zijn, in the end draait het voor een makelaar maar om één ding: kan ik mijn klanten datgene bieden wat ze zoeken? Geef ik echt uitstekende service en ontzorg ik mijn klanten echt?

En uitstekende service blijkt precies de reden te zijn dat Woondroom het zo goed doet. Keer op keer weet eigenaar Gaby Paans woondromen waar te maken. En met een werkwijze die mensen aanspreekt. 'Flexibel', 'deskundig' en 'reageert snel' zijn termen die in veel klantbeoordelingen terugkomen. Structureel positieve recensies dus, zowel van aankopende als verkopende klanten. Wat kan een makelaar zich nog meer wensen?!

Op de website van Woondroom Alphen kunt u alle beoordelingen lezen. Bel Woondroom Alphen nu en zet ook uw huis te koop!

Woondroom Alphen
Hooftstraat 33
2406 GD Alphen aan den Rijn
Telefoon: 0172 - 76 4444
E-mail: info@woondroomalphen.nl
Website: www.woondroomalphen.nl


Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Calamiteiten vandaag 00:28

Veel schade bij botsing op de Oostkanaalweg

Op de Oostkanaalweg-N207 in Alphen aan den Rijn heeft vrijdagavond een kop-staartbotsing plaatsgevonden. Bij het ongeval raakte niemand gewond.

Alphens Restaurantweek gisteren 18:33

Alphens Restaurantweek: Brasserie de Alphense Burgemeester

De Alphens Restaurantweek gaat weer van start. Van donderdag 20 tot en met zondag 30 augustus kun je genieten van de lekkerste meergangen menu’s, speciaal samengesteld voor de restaurantweek. Iedere dag zetten we een restaurant in de schijnwerpers. Vandaag de beurt aan Brasserie de Alphense Burgemeester!

Overige gisteren 14:20

TikTokkers klimmen over hek kinderboerderij voor filmpje

De rust van de dieren bij Kinderboerderij Bospark in Alphen werd afgelopen woensdagavond abrupt verbroken door een paar meiden die over het hek klommen. Zij wilden ’s avonds laat een filmpje opnemen voor op de populaire app TikTok.

Calamiteiten gisteren 13:18

Fietsendiefstallen rondom zaterdagmarkt toegenomen

Er zijn de afgelopen weken veel aangiften bij de politie gedaan van diefstal van elektrische fietsen. Opvallend, zo zegt de politie, is dat de dieven vooral fietsen stelen die geplaatst zijn bij de zaterdagmarkt.