Woondroom Alphen trotse sponsor van inspirerende Zomerdienst

Het Zomerspektakel aan het Meer blijkt keer op keer een succes. Het zomerse festival draait dan ook om meer dan entertainment alleen. Voor het derde jaar op rij staat de zondagochtend in het teken van de Zomerdienst: een unieke openluchtdienst, georganiseerd door twintig verschillende kerken uit de omgeving. Kortom: zondag 9 juni start met diepgang, muziek en inspirerende verhalen!

Sponsor en bestuurslid Gaby Paans van Woondroom Alphen is vanaf het begin betrokken geweest bij de Zomerdienst. De missie om “de boodschap van de kerk naar de mensen te brengen, en niet andersom” is wat hem betreft de afgelopen twee jaar zeker geslaagd. De reacties van bezoekers – waaronder burgemeester Spies – bevestigen dat de dienst inspeelt op de behoefte aan geestelijke diepgang.       

Ook dit jaar zorgt de Zomerdienst voor een unieke samenwerking tussen verschillende kerken uit de omgeving – gegroeid van tien naar twintig in drie jaar tijd. Samen bieden zij een gevarieerd programma van anderhalf uur. Inspirerende sprekers en zangers zullen het publiek meevoeren in het thema van 2019: ‘Ken je Mij?’ Dit is meteen de titel van een nummer van Trijntje Oosterhuis, die tijdens de openluchtdienst meerdere nummers van haar nieuwe album zal zingen. Al met al verwacht Gaby weer 'genoeg inspiratie om mensen te raken!'


Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Calamiteiten vandaag 00:28

Veel schade bij botsing op de Oostkanaalweg

Op de Oostkanaalweg-N207 in Alphen aan den Rijn heeft vrijdagavond een kop-staartbotsing plaatsgevonden. Bij het ongeval raakte niemand gewond.

Alphens Restaurantweek gisteren 18:33

Alphens Restaurantweek: Brasserie de Alphense Burgemeester

De Alphens Restaurantweek gaat weer van start. Van donderdag 20 tot en met zondag 30 augustus kun je genieten van de lekkerste meergangen menu’s, speciaal samengesteld voor de restaurantweek. Iedere dag zetten we een restaurant in de schijnwerpers. Vandaag de beurt aan Brasserie de Alphense Burgemeester!

Overige gisteren 14:20

TikTokkers klimmen over hek kinderboerderij voor filmpje

De rust van de dieren bij Kinderboerderij Bospark in Alphen werd afgelopen woensdagavond abrupt verbroken door een paar meiden die over het hek klommen. Zij wilden ’s avonds laat een filmpje opnemen voor op de populaire app TikTok.

Calamiteiten gisteren 13:18

Fietsendiefstallen rondom zaterdagmarkt toegenomen

Er zijn de afgelopen weken veel aangiften bij de politie gedaan van diefstal van elektrische fietsen. Opvallend, zo zegt de politie, is dat de dieven vooral fietsen stelen die geplaatst zijn bij de zaterdagmarkt.