Woondroom Alphen trotse sponsor van inspirerende Zomerdienst

Het Zomerspektakel aan het Meer blijkt keer op keer een succes. Het zomerse festival draait dan ook om meer dan entertainment alleen. Voor het derde jaar op rij staat de zondagochtend in het teken van de Zomerdienst: een unieke openluchtdienst, georganiseerd door twintig verschillende kerken uit de omgeving. Kortom: zondag 9 juni start met diepgang, muziek en inspirerende verhalen!

Sponsor en bestuurslid Gaby Paans van Woondroom Alphen is vanaf het begin betrokken geweest bij de Zomerdienst. De missie om “de boodschap van de kerk naar de mensen te brengen, en niet andersom” is wat hem betreft de afgelopen twee jaar zeker geslaagd. De reacties van bezoekers – waaronder burgemeester Spies – bevestigen dat de dienst inspeelt op de behoefte aan geestelijke diepgang.       

Ook dit jaar zorgt de Zomerdienst voor een unieke samenwerking tussen verschillende kerken uit de omgeving – gegroeid van tien naar twintig in drie jaar tijd. Samen bieden zij een gevarieerd programma van anderhalf uur. Inspirerende sprekers en zangers zullen het publiek meevoeren in het thema van 2019: ‘Ken je Mij?’ Dit is meteen de titel van een nummer van Trijntje Oosterhuis, die tijdens de openluchtdienst meerdere nummers van haar nieuwe album zal zingen. Al met al verwacht Gaby weer 'genoeg inspiratie om mensen te raken!'


Zelf een leuk nieuwsbericht? Whatsapp ons!
Zelf een leuk nieuwsbericht? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Overige vandaag 13:44

SAVA organiseert Internationale Vrouwendag

Op 8 maart is het Internationale Vrouwendag. Dit is een dag die vrouwen over de hele wereld, in elke cultuur op haar eigen manier, vieren. Het is een dag waarop verbinding, samenwerking en solidariteit centraal staan. Ook in Nederland is worden activiteiten en evenementen georganiseerd voor Internationale Vrouwendag. Het thema van dit jaar is Vrijheid, wat betekent vrijheid voor jou?

Advertorial Evenementen vandaag 12:39

MidWeekConcert van de NMSA

Op woensdag 4 maart kun je genieten van een zeer gevarieerd muzikaal programma tijdens het MidWeekConcert van de Nieuwe Muziekschool Alphen.

Blog Opinie vandaag 11:50

Alleen ARC voetbalt komend weekeinde

Van de Alphense clubs komt komend weekeinde alleen ARC in actie. Mark Evers en zijn mannen gaan in Barendrecht voetballen tegen Smitshoek. ARC en Smitshoek zijn tot heden volkomen gelijkwaardig aan elkaar.

Algemeen vandaag 11:07

“Ik voel me zeker geen held”

Op woensdag 12 februari duwde Alphenaar Tommy Heineman (27) een vrouw (87) zachtjes de vangrail in toen hij zag dat de vrouw onwel was geworden achter het stuur. Bij ons doet hij, samen met medebetrokkene Mark Vollbregt (37), eenmalig zijn verhaal.

Gemeente vandaag 10:31

Enkele bomen weg ter hoogte van Kromme Aar

Aan beide zijden van de Kromme Aar start dit jaar de realisatie van de laatste bouwblokken voor het Stadshart Lage Zijde. Vooruitlopend op de bouw worden werkzaamheden in het groen uitgevoerd.