Woonforte
Advertorial Wonen en bouwen

Woonforte verkoopt tien nieuwe eengezinswoningen met korting

In de nieuwbouwwijk Koopse Glorie in Boskoop verkoopt Woonforte tien nog te bouwen eengezinswoningen met korting aan huurders. Geïnteresseerde huurders die voldoen aan de eisen kunnen zich inschrijven van zaterdag 23 maart tot en met dinsdag 2 april 17:00 uur.

Woonforte verkoopt de eengezinswoningen via KoopGarant. De kopers krijgen daarmee 30%, 20% of 10% korting op de taxatiewaarde van de woning. De hoogte van de korting is afhankelijk van het huishoudinkomen. De taxatiewaarde van de woningen is € 445.000 voor een hoekwoning en € 425.000 voor een tussenwoning. Afhankelijk van het type woning en de korting komt de verkoopprijs van de woningen tussen € 297.500 en € 400.500 te liggen.

Voorrang voor gezinnen

Gezinnen bestaande uit minimaal drie personen, die een huurwoning van Woonforte leeg achterlaten en die aan de inkomenseis van maximaal 96.000 voldoen krijgen voorrang op de woningen. Inkomens tot € 72.000 hebben de eerste voorkeur. De bouw start in april 2024, oplevering staat gepland voor eind 2025.

Praktische informatie

Geïnteresseerden die voldoen aan de gestelde eisen kunnen zich van 23 maart tot en met 2 april 17:00 uur inschrijven via e-mail bij Koppes Makelaardij (nieuwbouw@koppesmakelaardij.nl). Bij de inschrijving moeten zij een vijftal documenten voegen: formulier hypotheekberekening, bewijs spaargeld (bankafschrift), het inschrijfformulier Koopse Glorie, jaaropgave 2023 en een IB60 (20022) formulier.

Woonforte wil met dit project gezinnen met een laag/midden inkomen een unieke kans bieden op een eerste eigen koopwoning. “Het is voor het eerst dat Woonforte met Koopgarant nieuwbouwwoningen verkoopt. De sociale huurwoningen die de kopers van dit project achterlaten kunnen wij weer verhuren aan andere woningzoekenden. Zo bereiken wij weer extra doorstroming op de markt”, aldus de organisatie.

Meer informatie? Klik hier. Geïnteresseerden kunnen zich bij vragen wenden tot Koppes Makelaardij: www.koppesmakelaardij.nl.


Meer nieuws

Advertorial Evenement vandaag 16:09

Dutch SummerVibes Open Air: Het festival van de zomer in Alphen aan den Rijn

Deze zomer wordt Alphen aan den Rijn dé plek om te zijn op vrijdag 5 juli! Het langverwachte festival, Dutch SummerVibes Open Air, belooft een onvergetelijke avond te worden aan de prachtige Zegerplas. Van 17:30 uur tot middernacht zullen topartiesten het podium betreden en de avond vullen met muziek, plezier en onvergetelijke momenten.

Evenement vandaag 15:04

Feestelijke Midzomeravond in Alphen ter ere van tienjarig fusiejubileum

Zaterdagavond kwamen 1735 inwoners van Gemeente Alphen aan den Rijn samen in Archeon om het midzomeravondfeest te vieren. Het evenement, met spectaculaire gladiatorengevechten en een riddertoernooi, werd aangeboden door de gemeente ter ere van het tienjarig fusiejubileum.

Overige vandaag 13:42

Zeldzame lichtende nachtwolken te zien in Alphen aan den Rijn

Wie vannacht vlak na zonsondergang of vanochtend voor zonsopkomst naar de hemel keek, kon het zien: het leek alsof de wolken licht gaven. Deze wolken, ook wel bekend als lichtende nachtwolken, zijn een zeldzaam natuurfenomeen.  

Advertorial Muziek vandaag 12:33

Create! Muziekfestival op 15, 16 en 17 juli in Parkvilla

De zomervakantie goed aftrappen? Laat je horen! Bibliotheek Rijn en Venen organiseert een driedaags muziekfestival in Parkvilla in Alphen aan den Rijn. Dit gratis festival is speciaal voor jongeren van 12 t/m 18 jaar. Iedere middag zijn er vanaf 13:45 uur verschillende muzikale workshops te volgen en werk je samen toe naar een muzikale voorstelling.

Maatschappelijk vandaag 11:29

Stichting Help Anders organiseert vijfde editie van succesvolle 50 Kinderendag

Op 13 juli organiseert Stichting Help Anders voor de vijfde keer de jaarlijkse 50 Kinderendag, een dag vol educatieve ontspanning voor 50 kinderen die een dagje eruit goed kunnen gebruiken. Dit evenement, dat inmiddels een groot succes is, biedt de kinderen de mogelijkheid om zich te verrijken met leuke kennis, nieuwe vriendjes te maken en vooral om te genieten zonder enige verplichtingen.

Voorkeuren van bezoeker vandaag 10:15

Tempo opnieuw winnaar tijdens Alphense Sportontmoeting

Van 12 t/m 21 juni vond in Alphen aan den Rijn weer de jaarlijkse Sportontmoeting plaats. Dit unieke evenement heeft als doel om sportverenigingen uit de regio elkaar te laten leren kennen, elkaars sport uit te proberen en samen te genieten van sportieve activiteiten.