Woonforte
Advertorial Werken

Woonforte zet eerste robot in

In 2021 heeft Woonforte zijn eerste robot gekregen. De robot is een stuk software die taken uitvoert. Consequent en 24/7. "De robot is gebouwd door iemand die bij Woonforte werkervaring op heeft gedaan. Zo hebben we een mooie win-win bereikt."

RPA (Robotic Process Automation) maakt een snelle opmars in de corporatiewereld. Veel corporaties hebben al een of meerdere robots draaien of zijn erover aan het nadenken. "De robots nemen vooral repeterend werk uit handen. Dit geeft de medewerkers de ruimte om andere zaken op te pakken en verbetert de kwaliteit van het werk. De robot kan immers 24/7 doorwerken en maakt geen fouten. ​​​​​​​Door het inzetten van de robot borgen we ook beter onze datakwaliteit."

Automatisch archiveren

De robot die nu in gebruik is, archiveert na het digitaal ondertekenen van de huurovereenkomst direct de huurovereenkomst en de bijbehorende bijlagen in het Document Management Systeem (DMS). "De robot is ook in staat om verdere administratieve handelingen uit te voeren. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het doorsturen van de naam die op het naamlaatje moet komen te staan naar de aannemer. En zo zijn er nog legio verdere handelingen aan toe te voegen."

Trots

"Bij Woonforte zijn we in het bijzonder trots dat we dit hebben kunnen realiseren door iemand de kans te geven om hiermee werkervaring op te doen via een Werkervaringsplek in samenwerking met Rijnvicus. Wij vinden dat dit hoort bij onze maatschappelijke taak en verantwoording."


Meer nieuws

Advertorial Gezondheid en welzijn gisteren 17:07

Ga mee op zorgexpeditie: "Jouw avontuur in de zorg"

In de regio Zuid-Holland Noord groeit de vraag om naar nieuwe opleidingsmogelijkheden te kijken en hoe we de zorg voor onze ouderen kunnen blijven bieden. Een van de projecten binnen Avant is gericht op het opleiden van (nieuwe) zorgprofessionals door middel van landelijk erkende mbo-certificaten. Begin 2024 zijn nieuwe collega’s welkom in de zorg waarbij vooral rekening wordt gehouden met het welzijn van onze ouderen in de regio. Door een beroepsgericht onderdeel van een mbo-opleiding te volgen, kunnen werkenden en werkzoekenden met een mbo-certificaat direct aan de slag in een van de zorgorganisaties.

Advertorial Kunst en Cultuur gisteren 13:25

Kunstspecial Anselm film en lezing bij Parkvilla

Anselm Kiefer is een Duitse kunstschilder en beeldhouwer. Hij wordt gezien als één van de grootste, nog levende kunstenaars. Parkvilla organiseert een film en lezing over deze invloedrijke en vernieuwende kunstenaar. Zijn kunst is geïnspireerd door diverse bronnen zoals literatuur, poëzie, filosofie, wetenschap, mythologie en religie. Tot en met 25 februari 2024 is er in Museum Voorlinden in Wassenaar een solotentoonstelling van Anselm: een mooi cultureel uitje voor in de kerstvakantie.