Woonforte
Advertorial Werken

Woonforte zet eerste robot in

In 2021 heeft Woonforte zijn eerste robot gekregen. De robot is een stuk software die taken uitvoert. Consequent en 24/7. "De robot is gebouwd door iemand die bij Woonforte werkervaring op heeft gedaan. Zo hebben we een mooie win-win bereikt."

RPA (Robotic Process Automation) maakt een snelle opmars in de corporatiewereld. Veel corporaties hebben al een of meerdere robots draaien of zijn erover aan het nadenken. "De robots nemen vooral repeterend werk uit handen. Dit geeft de medewerkers de ruimte om andere zaken op te pakken en verbetert de kwaliteit van het werk. De robot kan immers 24/7 doorwerken en maakt geen fouten. ​​​​​​​Door het inzetten van de robot borgen we ook beter onze datakwaliteit."

Automatisch archiveren

De robot die nu in gebruik is, archiveert na het digitaal ondertekenen van de huurovereenkomst direct de huurovereenkomst en de bijbehorende bijlagen in het Document Management Systeem (DMS). "De robot is ook in staat om verdere administratieve handelingen uit te voeren. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het doorsturen van de naam die op het naamlaatje moet komen te staan naar de aannemer. En zo zijn er nog legio verdere handelingen aan toe te voegen."

Trots

"Bij Woonforte zijn we in het bijzonder trots dat we dit hebben kunnen realiseren door iemand de kans te geven om hiermee werkervaring op te doen via een Werkervaringsplek in samenwerking met Rijnvicus. Wij vinden dat dit hoort bij onze maatschappelijke taak en verantwoording."


Meer nieuws

Politiek vandaag 16:49

Plan voor bescherming van cultuurhistorie valt goed

De plannen van wethouder Erik van Zuylen voor beleid rond cultuurhistorie vallen goed bij de Alphense politiek. De beheersverordening en het bestemmingsplan cultuur gaan beide als hamerstuk naar de gemeenteraad die dit beleid zal goedkeuren. Bij de plannen gaat het vooral om bescherming van historisch erfgoed.

Advertorial Kinderen vandaag 15:33

Theater Castellum geeft Mad Science V.I.Pakketje weg

Op zondag 6 februari gaat het er knallend aan toe in Castellum met de voorstelling Mad Science (5+). Het theater mag twee V.I.Pakketjes vol met proefjes en experimenten weggeven. 

Wonen en bouwen vandaag 12:10

Nieuwbouw Scala College officieel begonnen: eerste paal is de grond in

De eerste paal voor de nieuwbouw van het Scala College aan de Henry Dunantweg is de grond in. De realisatie van de nieuwbouw voor het Scala College is daarmee gestart. De bouw is in handen van Du Prie bouw & ontwikkeling. De oplevering wordt verwacht in juni 2023.