Woonforte
Advertorial Werken

Woonforte zet eerste robot in

In 2021 heeft Woonforte zijn eerste robot gekregen. De robot is een stuk software die taken uitvoert. Consequent en 24/7. "De robot is gebouwd door iemand die bij Woonforte werkervaring op heeft gedaan. Zo hebben we een mooie win-win bereikt."

RPA (Robotic Process Automation) maakt een snelle opmars in de corporatiewereld. Veel corporaties hebben al een of meerdere robots draaien of zijn erover aan het nadenken. "De robots nemen vooral repeterend werk uit handen. Dit geeft de medewerkers de ruimte om andere zaken op te pakken en verbetert de kwaliteit van het werk. De robot kan immers 24/7 doorwerken en maakt geen fouten. ​​​​​​​Door het inzetten van de robot borgen we ook beter onze datakwaliteit."

Automatisch archiveren

De robot die nu in gebruik is, archiveert na het digitaal ondertekenen van de huurovereenkomst direct de huurovereenkomst en de bijbehorende bijlagen in het Document Management Systeem (DMS). "De robot is ook in staat om verdere administratieve handelingen uit te voeren. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het doorsturen van de naam die op het naamlaatje moet komen te staan naar de aannemer. En zo zijn er nog legio verdere handelingen aan toe te voegen."

Trots

"Bij Woonforte zijn we in het bijzonder trots dat we dit hebben kunnen realiseren door iemand de kans te geven om hiermee werkervaring op te doen via een Werkervaringsplek in samenwerking met Rijnvicus. Wij vinden dat dit hoort bij onze maatschappelijke taak en verantwoording."


Meer nieuws

Overige vandaag 15:47

Betere bescherming voor molenbiotopen alle Alphense molens

De Rijnlandse Molenstichting diende bezwaarschriften in over de forse aantasting van de molenbiotoop van de Vrouwgeestmolen in Alphen aan den Rijn. Naar aanleiding hiervan heeft de gemeente nu alle molenbiotopen in de bestemmingsplannen onderzocht.

Advertorial Theater vandaag 12:50

Tweede bijeenkomst: verhalen delen uit het Rooie Dorp

Het Rooie Dorp in Alphen aan den Rijn is een markante plek vol verhalen die het waard zijn om verteld te worden. Parkvilla gaat samen met de bewoners deze verhalen laten zien in de vorm van een theaterstuk. 

Verkeer en vervoer vandaag 11:42

Nieuw plan voor tankstation en snellaadplekken langs N207

Ondernemer Peter van Eijk heeft plannen om langs de N207 tussen Alphen aan den Rijn en Leimuiden een nieuw tankstation te bouwen. Het onbemande TinQ-station komt bij de rotonde van de N207 en de Vriezenweg, aan de kant van Leimuiden.