Woonforte
Advertorial Overige

Woonforte zoekt twee commissarissen

Woonforte is op zoek naar twee commissarissen. Ben jij een deskundige, onafhankelijke toezichthouder met een kritische geest en een can-do mentaliteit? Dan is Woonforte op zoek naar jou!

Heb je een goede mix tussen ziel en zakelijkheid, hart voor wonen en oog voor huurders en stakeholders? Ben je een goede strategische sparringpartner in deze tijd van transitie? Dan is commissaris zijn bij Woonforte wellicht iets voor jou!

Lid van Raad van Commissarissen

Woonforte zoekt één kandidaat met kennis en ervaring op het terrein van ontwikkeling, beheren en verduurzamen van vastgoed, en één kandidaat met kennis en ervaring op strategisch/bestuurlijk niveau bij een maatschappelijke organisatie, die bij voorkeur woonachtig of werkzaam is in Alphen aan den Rijn. 

PublicSpririt begeleidt de werving en selectie. Kijk meer informatie over beide functies en voor sollicitaties op www.publicspirit.nl. De functieomschrijving vind je hier.


Meer nieuws

Alphens.nl Magazine vandaag 16:04

Vrijwilliger Bas Koenekoop: ''Mijn hele DNA is Alphia''

Je groeit op in een bepaalde buurt. Voor Bas Koenekoop, Alphiaan in hart en nieren, was dat de Zeeheldenbuurt. Hij kwam ter wereld op de Zoutmanstraat 9, maar eigenlijk is het Alphiaveld de plek waar hij zijn opvoeding genoot. Zijn ouders waren meer daar dan thuis. Een andere belangrijke plek in zijn leven is de zee. Daar speelde zijn arbeidzaam leven zich grotendeels af. Lees mee met een bijzonder verhaal.

Romeinen vandaag 12:00

ROMEINEN Pax Romana

De Romeinse Limes had weliswaar meer het karakter van bewaking van een scheepsroute dan dat van een echte grens, toch waren er hier en daar schermutselingen. Regelrecht oorlog is het in de Rijndelta nooit geweest. De uitzondering was het jaar 69-70 toen de Bataafse Opstand hardhandig ingrijpen noodzakelijk maakte.