Josh Walet
Calamiteiten

Woonkamer verwoest door brand op 7e etage Diamantflat

Vrijdagavond heeft er in een flat op de Diamantstraat een flinke brand gewoed. De woonkamer is door de brand volledig uitgebrand.

Omstreeks 22.35 uur werden de hulpdiensten gealarmeerd voor een brand in de flat, omdat de melders al rook zagen schaalde de meldkamer al op naar middelbrand. Na onderzoek bleek er brand te woeden op de 7e etage van het gebouw. De brandweer heeft de deur geforceerd en de brand, die groot en deels al gesmoord was, geblust. De brandweer heeft ook omliggende woningen doorzocht op mogelijke doorslag. Uit een woning op de 8e etage is een vrouw gehaald die erg geschrokken was, zij werd overgedragen aan de ambulancedienst.

De brand was ontstaan bij een fietsaccu, aldus een woordvoerder van de brandweer. Stichting Salvage is ter plaatse gekomen om de bewoners te helpen met de afhandeling van de schade.

 


Zelf een leuk nieuwsbericht? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

MINERVA Calimeroland
Blog Opinie gisteren 19:57

MINERVA Calimeroland

Het is inmiddels meer dan 5 jaar later. Je zou zeggen dat het oude zeer dan wel een keer voltooid verleden tijd is. Maar nee, in de kleine dorpjes die met de grote boze stad tot één gemeente Alphen aan den Rijn zijn gefuseerd, is het nog altijd kommer en kwel.