Josh Walet

Woonkamer verwoest door brand op 7e etage Diamantflat

Vrijdagavond heeft er in een flat op de Diamantstraat een flinke brand gewoed. De woonkamer is door de brand volledig uitgebrand.

Omstreeks 22.35 uur werden de hulpdiensten gealarmeerd voor een brand in de flat, omdat de melders al rook zagen schaalde de meldkamer al op naar middelbrand. Na onderzoek bleek er brand te woeden op de 7e etage van het gebouw. De brandweer heeft de deur geforceerd en de brand, die groot en deels al gesmoord was, geblust. De brandweer heeft ook omliggende woningen doorzocht op mogelijke doorslag. Uit een woning op de 8e etage is een vrouw gehaald die erg geschrokken was, zij werd overgedragen aan de ambulancedienst.

De brand was ontstaan bij een fietsaccu, aldus een woordvoerder van de brandweer. Stichting Salvage is ter plaatse gekomen om de bewoners te helpen met de afhandeling van de schade.

 


Zelf een leuk nieuwsbericht? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Gemeente vandaag 11:59

Pad 'Rondje Plas' helemaal verbreed

De gemeente Alphen aan den Rijn gaat het pad rondom de Zegerplas verbreden. Na de werkzaamheden zal het pad 3,5 meter breed zijn.

Advertorial Evenementen vandaag 10:28

Kerstvakantie in de Alphense zwembaden

De Thermen2 organiseert in de zwembaden tijdens de kerstvakantie verschillende activiteiten voor kinderen van alle leeftijden.

Gemeente vandaag 09:03

Waar hangt het college van Alphen aan den Rijn uit?

Het college van de gemeente Alphen aan den Rijn gaat regelmatig op pad. Ben jij benieuwd waar het college de komende periode allemaal bij aanwezig is? Bekijk hier de bezoeken van deze week.

Advertorial Overige gisteren 18:59

‘Dit is sport voor de huid’

Wanneer de huid ouder wordt, neemt de veerkracht af. Dan kun je natuurlijk je toevlucht nemen tot botox of fillers, maar er zijn ook natuurlijke middelen om het verouderingsproces tegen te gaan. Een bindweefselmassage, bijvoorbeeld. Beauty Boutique Josien heeft zich al in een vroeg stadium gespecialiseerd in deze innovatieve massagetechnieken en boekt daarmee mooie resultaten.