Advertorial Sport

Word lid bij Bezemer Fitness en krijg drie keer gratis Personal Training!

De gezelligste sportschool van Alphen aan den Rijn heeft een nieuwe maandactie. Word jij in de maand oktober lid van Bezemer Fitness? Dan krijg je drie keer gratis Personal Training van 30 minuten én je betaalt geen inschrijfgeld.

Waarom lid worden van Bezemer Fitness?

De sportschool aan de Hooftstaat bestaat dit jaar zes jaar. Bij Bezemer Fitness kan je zeven dagen per week sporten op de drie verdiepingen. Bij Bezemer Fitness krijg je persoonlijke begeleiding en je kan gebruik maken van gratis op maat gemaakte trainingsschema’s. Sport je liever in groepsverband? Bij Bezemer staan er ruim 50 groepslessen per week op het rooster. Denk aan onder andere Spinning, Yoga, Zumba, Body Pump, HIIT en Pilates. Houd je niet zo van fitness? Kijk dan eens naar de eGym cirkel! Uniek in Alphen aan den Rijn, voor ieder niveau en je bent binnen 30 minuten klaar.

“In onze sportschool vinden we het belangrijk dat er een persoonlijke en gezellige sfeer hangt. Iedereen moet zich op zijn/haar gemak voelen en hier doen we dan ook alles aan”, aldus Thijs Bezemer. “We gaan onze sportschool de komende maanden nog meer professionaliseren want we willen nog beter laten zien wat we in huis hebben. We hebben een prachtige sportschool, assault ruimte én eGym en we willen iedereen daar kennis mee laten maken.”

Gratis drie keer Personal Training

“Om te laten zien wat we in huis hebben op het gebied van begeleiding, krijgen nieuwe leden nu de kans om gebruik te maken van drie keer 30 minuten Personal Training. Onze trainers bespreken met jou wat je trainingsdoelen zijn en waar er eventueel rekening mee gehouden moet worden, zoals blessures.”

De actie is geldig bij het afsluiten van een één- of tweejarig abonnement en je betaalt nu ook tijdelijk geen inschrijfkosten. Je schrijf je gemakkelijk in via bezemerfitness.nl of je kan natuurlijk langslopen in de sportschool. Liever eerst een dagje proefsporten of meedoen met een groepsles? Vraag dan een gratis dagpas aan.


Meer nieuws

Dieren gisteren 15:43

Saywhat Bottles: herbruikbare flessen voor dieren in nood

Je plastic flesje inruilen voor een duurzame thermosfles en tegelijkertijd bijdragen aan het welzijn van miljoenen dieren: dat is mogelijk! In samenwerking met World Animal Protection is een speciale Saywhat Bottle ontwikkeld, elk met een eigen dier. Met deze duurzame fles steun je de dieren in nood en draag je bij aan een schonere oceaan.

Politie en handhaving gisteren 10:58

Meer meldingen van geluidsoverlast, hoe kun je dit beperken?

Als het lekker weer is krijgt de politie meer meldingen binnen over geluidsoverlast. Hoe zorg je ervoor dat je bijvoorbeeld ’s avonds in de tuin kan blijven zitten zonder dat je klachten krijgt, en hoe heb je minder last van je buren?