Advertorial Sport

Word lid bij Bezemer Fitness en krijg drie keer gratis Personal Training!

De gezelligste sportschool van Alphen aan den Rijn heeft een nieuwe maandactie. Word jij in de maand oktober lid van Bezemer Fitness? Dan krijg je drie keer gratis Personal Training van 30 minuten én je betaalt geen inschrijfgeld.

Waarom lid worden van Bezemer Fitness?

De sportschool aan de Hooftstaat bestaat dit jaar zes jaar. Bij Bezemer Fitness kan je zeven dagen per week sporten op de drie verdiepingen. Bij Bezemer Fitness krijg je persoonlijke begeleiding en je kan gebruik maken van gratis op maat gemaakte trainingsschema’s. Sport je liever in groepsverband? Bij Bezemer staan er ruim 50 groepslessen per week op het rooster. Denk aan onder andere Spinning, Yoga, Zumba, Body Pump, HIIT en Pilates. Houd je niet zo van fitness? Kijk dan eens naar de eGym cirkel! Uniek in Alphen aan den Rijn, voor ieder niveau en je bent binnen 30 minuten klaar.

“In onze sportschool vinden we het belangrijk dat er een persoonlijke en gezellige sfeer hangt. Iedereen moet zich op zijn/haar gemak voelen en hier doen we dan ook alles aan”, aldus Thijs Bezemer. “We gaan onze sportschool de komende maanden nog meer professionaliseren want we willen nog beter laten zien wat we in huis hebben. We hebben een prachtige sportschool, assault ruimte én eGym en we willen iedereen daar kennis mee laten maken.”

Gratis drie keer Personal Training

“Om te laten zien wat we in huis hebben op het gebied van begeleiding, krijgen nieuwe leden nu de kans om gebruik te maken van drie keer 30 minuten Personal Training. Onze trainers bespreken met jou wat je trainingsdoelen zijn en waar er eventueel rekening mee gehouden moet worden, zoals blessures.”

De actie is geldig bij het afsluiten van een één- of tweejarig abonnement en je betaalt nu ook tijdelijk geen inschrijfkosten. Je schrijf je gemakkelijk in via bezemerfitness.nl of je kan natuurlijk langslopen in de sportschool. Liever eerst een dagje proefsporten of meedoen met een groepsles? Vraag dan een gratis dagpas aan.


Meer nieuws

Overige gisteren 14:49

Kerstlichtje voor Alphenaren

Na de zeer geslaagde actie vorig jaar organiseert Tom in de Buurt dit jaar opnieuw weer een Kerstlichtje-nominatie. Welke Alphenaar verdient volgens jou een kerstlichtje?

Werken gisteren 13:04

Het nieuwe vacature aanbod van week 47

Op zoek naar baan? Of zoek je een nieuwe uitdaging? Hier kan Alphens.nl jou bij helpen! Wij hebben onze eigen vacaturepagina. Daar vind je vacatures in diverse soorten branches. Ben jij nieuwsgierig naar het aanbod dat er de afgelopen week bij is gekomen? Lees dan snel verder.

Sport gisteren 09:36

Mooie opbrengst Spinning Marathon Alphen

Begin deze maand werd de Spinning Marathon Alphen gehouden bij Jawi Fitness Club Nederland. En dat heeft een mooie opbrengst opgeleverd. 

Calamiteiten 27 nov. 2021 18:30

Auto belandt in de sloot na botsing

Op de N11 nabij Zwammerdam heeft zaterdag aan het einde van de middag een ongeval plaatsgevonden. Een auto is daarbij in de sloot beland.

Advertorial Wonen en bouwen 27 nov. 2021 15:56

Eerste sleutel voor huis Housing First in Alphen aan den Rijn

Iedereen verdient een kans en soms is er meer dan één kans nodig. Als je geen netwerk hebt om op terug te vallen of als het allemaal niet lukt omdat je niet in het 'juiste' hokje past, dan is het zo lastig om terug te komen van een tegenslag. En die tegenslag kan ons echt allemaal overkomen. Woonforte is daarom blij dat ze hier een bijdrage aan kunnen leveren.