Bezemer Fitness
Advertorial Sport

Word lid en krijg een gratis FlowtzOn bij Bezemer Fitness

Ben jij op zoek naar een gezellige sportschool met goede begeleiding, toffe groepslessen en een persoonlijke sfeer? Dan is Bezemer Fitness de sportschool voor jou. Bij inschrijving ontvang je nu een gratis FlowtzOn band t.w.v. €39,95 en je betaalt geen inschrijfgeld t.w.v €25,-. Met deze band kan je heerlijk genieten op het water! Direct inschrijven? Regel het online op bezemerfitness.nl.

Gratis begeleiding en trainingsschema’s

Heb je nog geen ervaring met fitness en weet je niet waar je moet beginnen? Onze trainers helpen je hier graag bij! Bij Bezemer Fitness ontvang je gratis begeleiding en trainingsschema’s, afgestemd op jouw niveau, wensen en eventuele blessures. Onze trainers nemen stap voor stap het schema met je door zodat jij precies weet wat je moet doen. Heb je vragen? Dan kan je altijd bij onze trainers terecht.

Meer dan 50 groepslessen per week

Wanneer je lid wordt bij Bezemer Fitness kan je gebruik maken van alle groepslessen. Op dit moment geeft Bezemer Fitness meer dan 50 groepslessen per week! Je kan onder andere yoga, spinning, bootcamp, hardlooptraining, HIIT, 50+, body pump en pilates volgen. Je kan zeven dagen per week de lessen terug vinden op het rooster. Je bent altijd welkom om een keer een gratis proefles mee te doen, om te ervaren hoe het is. Uiteraard kan je ook deze groepslessen op jouw niveau meedoen.

Bezemer Assault Training

Zoek jij meer uitdaging in je trainingen en vind je het leuk om in klein groepsverband te trainen? Bekijk dan eens onze Bezemer Assault ruimte en lessen, die wij geven onder de brug. Deze speciale ruimte is ingericht voor onze Small Group Training lessen. Buiten de lessen om mag je hier ook van 11 – 18 uur zelfstandig trainen. We bieden verschillende trainingen aan: Strength Assault, Conditioning Assault en Assault X. Op bezemerfitness.nl lees je alle informatie over de Assault lessen.

Inschrijven? Dat kan gemakkelijk online! Inschrijven kan natuurlijk ook aan de balie in onze sportschool. Ben jij al lid en heb je je sportmaatje overgehaald om bij ons te komen sporten? Dan ontvang ook jij zo'n toffe band! Kan je samen lekker chillen op het water. ;)⁠ ⁠


Meer nieuws

Calamiteiten gisteren 18:30

Auto belandt in de sloot na botsing

Op de N11 nabij Zwammerdam heeft zaterdag aan het einde van de middag een ongeval plaatsgevonden. Een auto is daarbij in de sloot beland.

Advertorial Wonen en bouwen gisteren 15:56

Eerste sleutel voor huis Housing First in Alphen aan den Rijn

Iedereen verdient een kans en soms is er meer dan één kans nodig. Als je geen netwerk hebt om op terug te vallen of als het allemaal niet lukt omdat je niet in het 'juiste' hokje past, dan is het zo lastig om terug te komen van een tegenslag. En die tegenslag kan ons echt allemaal overkomen. Woonforte is daarom blij dat ze hier een bijdrage aan kunnen leveren.

Dronefotografie gisteren 14:31

Alphen vanuit de lucht: de Treinweg was voorheen een spoor

Vanuit de lucht ziet alles er net even anders uit. Daarom neemt de Alphense fotograaf Josh Walet ons elke zaterdag mee op reis door Alphen met zijn drone. Zo beleef je Alphen in vogelvlucht. Deze week de Treinweg, waar voorheen de spoorlijn Uithoorn-Alphen aan den Rijn lag.