Advertorial Economie

Word lid van de Alphens Boost Club!

De Alphens Boost Club is een business club voor Alphense bedrijven en is totaal gericht op marketing en met name online marketing. Hoe blijf je relevant voor je doelgroep? Hoe ga je consistent om met social media? Welke tools gebruik je en waar zet je die in?

Het zijn allemaal vragen waar veel ondernemers mee worstelen. Alphens.nl wil je hierbij helpen. Voor een klein jaarlijks bedrag ben je lid van de Alphens Boost Club. Je ontvangt hier mega veel waarde voor terug. Benieuwd of dit interessant is voor jouw bedrijf? Ga naar abc.alphens.nl en vul daar je gegevens in. We nemen dan contact met je op voor meer informatie.

De ABC (Alphens Boost Club) is een plek voor kennisdeling op het gebied van online marketing. Op een dergelijk niveau en schaal is er niets vergelijkbaars in Alphen aan den Rijn. Het is een verreiking van je marketingefforts. 

Je krijgt direct input van de marketeers van Alphens.nl. Onze online community bestaat uit +29.000 volgers en dagelijks bezoeken gemiddeld 14.000 mensen onze website. We weten als geen ander wat er speelt én wat werkt binnen de Alphense community. Bovendien ontzorgen, ondersteunen en/of adviseren we legio Alphense ondernemers. Deze kennis delen we graag met jou!

Meld je nu aan of vraag om meer informatie via abc.alphens.nl of via mail aan jurre@alphens.nl of siona@alphens.nl.


Zelf een leuk nieuwsbericht? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

MINERVA Polderen
Blog Opinie 23 aug. 2019 19:55

MINERVA Polderen

De provincie Zuid-Holland heeft dan eindelijk ook een nieuwe coalitie. Als een van de laatste in Nederland. Net als elders zijn hier een paar kunststukjes uitgehaald om Forum voor Democratie eruit te houden.